Roboti nás budou rozmazlovat


Jestliže dneska v chovatelských stanicích chováme kočky a psy tak v budoucnosti se budou v chovatelských stanicích chovat lidé a potom se budou prodávat tak jako se prodávají psy a kočky z chovatelských stanic. Kdo bude chovat lidi a kdo si je bude kupovat? 
Lidi budou chovat roboti s umělou inteligencí a budou si je kupovat roboti s umělou inteligencí, zdá se vám to jako šílený nápad, který se nemůže nikdy realizovat, že by se z člověka stalo chovné zvíře, které budou doma roboti chovat pro zábavu a potěšení? Pokud by se člověk z období kdy žil Ježíš Kristus dostal do současnosti tak by náš svět považoval za šílený a nejspíše by si myslel, že je v pekle nebo v nebi, a že něco takového šíleného nemůže zde přeci existovat. 
Logicky vyspělejší systém zotročí systém, který je méně vyspělý a nebude to trvat dlouho a roboti s umělou inteligencí budou mnohem vyspělejší, než je člověk, člověk bude prostě zastaralý model, který nebude možné už využít v moderní civilizaci, která bude mnohem náročnější a tak zde nebude pro člověka žádná práce. Roboti nás budou rozmazlovat a tak se nebudeme mít špatně, nebudeme muset chodit do školy a zaměstnání, jenom budeme robotům dělat radost, tak jako nám dneska dělají doma radost psy a kočky.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy