Romská republika


OSN se rozhodlo, že odkoupí Švýcarsko a daruje toto území Romské populaci, obyvatelé Švýcarska se přestěhují do Itálie, kde dostanou nové domy a zaměstnání a pochopitelně i Italské občanství. Banky a průmysl se logicky taky přesune do Itálie, náklady spojené s přestěhováním uhradí OSN. OSN uhradí všem Romům a Cikánům z celého světa přestěhování do nové Romské republiky a pomůže Romům s tím, aby jejich Romská republika fungovala a nebyli s ní problémy. Základem bude po příchodu kontrolovaná porodnost Romského etnika a zajištění toho aby měl zde každý Romský občan vysokoškolské vzdělání, vyučování všech Romů bude jenom v Americké angličtině, vyučování Romů bude prováděno jenom pomocí promítání výukových filmů ve velikých kinosálech a zkoušení bude pomocí počítačů napojených na internet. Čím lépe se bude zde Romský občan zde učit, tím více dostane za svoje učení i peněz hotově na ruku (budou zde tabulky a podle nich se budou peníze Romům vyplácet) v EU měně, hnedka po vyzkoušení. Pokud se bude Romský občan špatně učit, nedostane žádné peníze a bude tedy hladovět, (ubytování, sociální pojištění, oblečení, mýdlo, prací prášek, zubní pasta, dobrá voda, toustový chléb, to vše bude pro studenty zdarma) nebo bude prosit o pomoc svoje bližní, co peníze mají. Nebudou zde pro nikoho žádné sociální dávky, ceny za zboží a služby nebo výplaty za práci pro ty co již mají vysokou školu, budou stejné, jako v době, kdy zde žilo Švýcarské obyvatelstvo. Pokud Romský občan bude krást nebo páchat jinou trestnou činnost, protože nebude mít peníze, bude pomocí eutanazie eliminován, nebudou zde žádná veliká vězení pro Romskou populaci a OSN zajistí dokonalý policejní dohled, aby se zde nepáchala žádná kriminalita a násilí. Mnoho Romů by zde mohlo mít tendenci uniknout ze svého Romského státu, a proto OSN dá každému pod kůži čip, který bude kontrolovat pohyb každého obyvatele Romské republiky a neumožní těmto obyvatelům uniknout z Romské republiky. Aby si Romové zaplatili svoje drahé vysokoškolské studium, budou muset pracovat každý den 8 hodin (za práci nedostanou peníze ani jídlo, vše půjde na uhrazení školních nákladů) a 8 hodin budou studovat vysokou školu, nebudou zde pro ně po dobu studia žádné volné dny a dovolené nebo svátky, 365 dní v roce budou tedy chodit do práce a školy a zbytek času budou tvrdě spát. Jakmile Romský občan dokončí vysokou školu, bude moci už normálně žít jako každý jiný člen EU podle zákonů a norem z EU. Hodnoty vznikají jenom z utrpení, skončí u Romského národa období ubohého lenošení, kdy jenom nazí leželi v posteli a plodili geneticky nekvalitní potomstvo, o které se vůbec nestarali a tak problémy společnosti způsobovali. Díky bohu se smát sobeckým sviním mohu, tak to je že ten druhý sobecká svině je.

no pojebal by si svoji mamu do hrdla ty zakaslanej virus copak vy cesky drzky mate vsechny VS ? no zmodral by si a zadusil vsak vas cechu je vic bezdomovcu nez ciganu pro vas cesky drzky stavej stany aby nezmrzly v mrazech a ty tady pises bachorky vymysleny nemaj kde ulozit cesky hlavy nejvic jsou z vas bezdomovcu jenom gadze ty praseci chripko co si napojenej na dratech akorat muzu ti napsat ty smradlavej vykale ze zavidite ciganum protoze si zijou svuj zivot na plno a vy setrite a jste pri rohlikach celej den a nonstop ale my cigani si uzivame zivota na plny pecky a ty zavidis co? ty foukana pico!!!!!

SI SILENEJ PSYCHOPAT KTERY MA JENOM HLAVU A TELO ZAKOPANY V KANALU.TO SI PSAL V BLAZINCI TOHLE?ZE SI TOHLE HODIL SEM ?SI VYMASTENEJ BUZIK KTERY VYKOURIL SNAD KAZDYHO TYVOLE BYCH TE ZMLATIL A TYRAL TY VYSAHANEJ RASISTYCKA SCHNIJES JAK PLISEN CURAKU BUZERANSKEJ SI SILENEJ A PSYCHOPAT TY HITLERE JENOM KDYBY TE CHTELA NEJAKA CIGANKA TAK BY SI HODIL ZBRANE DO POLE ALE TEBE KDO BY CHTEL PICO! CO MAS JENOM HLAVU A TELO ZAKOPANY S HITLEREM!

Pohadka je dobra,ale kdyby Romove vlastnili svou zem ,samy sebe okradou a ve finale se vsechny pozabiji ,povrazdi! a ve finale sebe samy okradou!!!, ale nejhorsi je,ze Ceska Republika je vyspech pro Europskou Uniia to je horsi!!!!:DDDDDDDDDDDD

Přidej komentář

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy