Romský problém v EU a jeho řešení


Většina Romů v EU je geneticky nekvalitní, cikáni pochází z Indie, a jelikož se zde tento genetický odpad měl ekonomicky zle tak hledal logicky na světě místo kde by se měl dobře, jde zde o ekonomickou emigraci. U ryb a ptáků se taky setkáváme s tím, že se přemisťují tam, kde se jim bude lépe žít, ekonomická emigrace se stává problémem, pokud se přistěhovalci nechovají v novém teritoriu správně a nové teritorium je nedokáže za jejich chybné chování potrestat.
V EU je veliké množství ekonomických přistěhovalců a s některými ekonomickými přistěhovalci nemá EU žádné problémy, protože jejich genetika je kvalitní a tak se rychle přizpůsobí životu v EU. Nemůžeme ale globálně označit všechny Romy v EU za genetický odpad malé množství Romů v EU má vzdělání a s těmito Romy nemá EU žádné problémy.
Problém je ve vzdělání u Romského etnika, které je geneticky špatné a EU je postavené na tom že potřebuje velmi vzdělané lidi, se kterými nemá veliké problémy, jak ale zajistit u Romského etnika kvalitní vzdělání, když jejich genetika není kvalitní? Je třeba v EU vytvořit Romský stát a tam přemístit veškeré Romské občany z EU tak jako vzniknul stát Izrael, jako vhodné místo pro tento stát v EU bych navrhoval ostrov Seiland.
Rozlohou 583 km2 je Seiland druhým největším ostrovem kraje Finnmark a sedmým největším v Norsku. Je zde dostatek ryb a tak by se zde mohli Romové zabývat lovem ryb a díky chladnému počasí by jejich inteligence začala rychle narůstat. Naše inteligence je zde díky chladnému počasí protože chladné počasí ochlazuje mozek a navíc v zimě máme dostatek času k učení a nemůžeme vyhnat nahé děti do mrazu, protože by nám zmrzly.
V EU se setkáváme se tím, že se Romské etnikum stěhuje tam kde je veliké teplo a to je zásadní chyba, díky které se nerozvíjí u tohoto etnika inteligence, je třeba je tedy jenom rychle přemístit tam kde je zima a tím se rychle u tohoto nekvalitního etnika začne rychle zlepšovat genetika.

vy buzeranti český my jsme nekvalitni ale aspon neprcame svoje děti a nevraždime ubožaci mužeš myto řict do oči a jseš mrtvej

Přidej komentář

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy