Selhání kontrolního systému vede ke krizi


Nainstaloval jsem si do počítače správné moderní kontrolní systémy, aby se můj počítač nikdy už nedostal do krize, funguje jenom to co je pod správnou kontrolou a je jedno o jaký systém se jedná, jestli jde o; počítač, internet, ekonomiku, politiku, náboženství, reklamu, dopravu, školství, rodinu, myšlení, tělesné zdraví, atd. Jestliže je zde nějaké rozhodnutí musí se zkontrolovat, a je jedno jestli jde o rozhodnutí v našem počítači, nebo jestli jde o politické rozhodnutí!
Jakmile se nekontrolují rozhodnutí sobeckých lidí tak zakrátko to vede k plýtvání hodnotami a následkem je nezaměstnanost a bída. Stát má dluhy, protože se nekontrolovali důkladně rozhodnutí sobecké vlády a tak mohla vláda dělat špatná rozhodnutí, která vedla logicky k tomu, že stát měl veliké dluhy a dostal se do krize!
Základním špatným rozhodnutím vlády je to že dosud nezrušila daně a poplatky, vybírání daní a poplatků je základní špatné rozhodnutí vlády, díky vysokým daním nefunguje podnikání a tak je zde krize spojená s nezaměstnaností a bídou. Někdo logicky namítne a jak pro sebe vláda tedy získá ekonomické zdroje, aby zde mohla fungovat?
Vláda může podnikat tak jako podnikají i ostatní slušní lidé a ze svého podnikání bude mít i zisk, vláda je především služba lidem a lidi za služby platí, vláda není zde od toho, aby z lidí dělala hloupé ubožáky! Násilí nikdy nefungovalo a vždy mělo za následek krizi, funguje jenom konkurenční podnikání a obchod, kde je zákazník pánem díky konkurenci a tak on dostává kvalitní a levné zboží a služby.
Vláda to je mozek, který řídí společnost a musí zde jít o blízký solidární vztah, který je oboustranně výhodný, není možné to, aby vláda sobecky parazitovala na lidech pomocí vysokých daní! Systém vysokých daní je mafiánský systém, kdy politická mafie násilím vybírá veliké výpalné od těch, co mají zisk z podnikání a ten kdo odmítne dobrovolně zaplatit, toho politická mafie ekonomicky nebo ideologicky zlikviduje!
Tak jako mafie mezi sebou často bojují o teritoria, tak i politické strany mezi sebou bojují o politické funkce ve vládě, když jedna politická mafie zkrachuje, nahradí jí okamžitě jiná politická mafie! Se vznikem armády a byrokracie automaticky vznikla i ideologická mafie, která vybírala vysoké daně a jednala s lidmi jako s otroky, je vůbec možné nějak změnit tento chybný mafiánský politický systém?
Problémem je zde inteligentní sobecký člověk, který má veliké výhody a stává se na těchto výhodách existenčně závislý, je třeba odebrat sobeckým lidem jejich výhody a vládu nad naší civilizací předat počítačům a internetu, kdy jenom umělá inteligence bude řídit náš život od narození do smrti. Nebudou zde již sobecké lidské autority, které by s námi sobecky manipulovali, jedinou autoritou zde bude jenom umělá inteligence, ona bude eliminovat všechno co je nekvalitní a chybné, bude zde místo peněz bodování a ten kdo dostane mnoho záporných bodů, bude automaticky ekologicky eliminován z civilizace

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy