Sobecké Romské svině je potřeba eliminovat


Sluhové pánům odpustí a pánové sluhům neodpouštějí a tak zde jsou svaté ideologie pro pány a pro sluhy, je na každém aby si pro sebe v každé životní situaci vybral svatou ideologii, která odpovídá situaci, ve které se nalézá a tak v pozici sluhy pánům odpustil a v pozici pána sluhy potrestal. Vše v nás a okolo nás to jsou jenom programy a vztahy mezi programy jsou pouze v pozici rovnosti, nebo nerovnosti, pokud je zde pozice nerovnosti tak jeden program logicky panuje a druhý program mu slouží, mnohdy se může i stát že se sluha promění díky změně situace v pána.
Pánové se snaží vytvořit zákony a normy tak aby je sluhové poslouchali a sluhové s těmito zákony a normami nejsou spokojení a chtějí je změnit, o tom to zde od vzniku života zde neustále je. Stav rovnosti je zde pouze v situaci, kdy jsou lidé pod obrovským existenčním tlakem a tento tlak ze všech lidí učiní jenom sluhy, kterým panuje jenom existenční tlak.
Logicky čím menší je zde existenční tlak, tím větší je zde existenční rozdíl mezi pány a sluhy. Mnohý sluha se násilně snaží situaci změnit zde tak, aby zde byl pánem a nemusel již jako sluha sloužit tomu co mu zde panuje a co jej zde zotročuje.
Kolem velikého se zde točí to malé a tak se logicky to co je malé snaží o to, aby to hmotně a duševně rychle správně vyrostlo a tím se kolem toho točilo to co je malé, co je dovoleno velikému, to je zapovězeno malému. Pro růst jsou nutné existenční zdroje a tak je zde soutěž a boj o existenční zdroje, správný hospodář násilně zlikviduje to co je malé, aby on umožnil tomu co je veliké rychlý růst, je to jako když se jednotí řepa na poli.
Jde tedy o to likvidovat v nás a okolo nás vše co je v zárodku malé a tak by z toho již nevyrostlo nic velikého a jenom by to parazitovalo na okolí. V minulosti nás zajímala hmotná velikost u živého systému, dneska nás musí zajímat duševní velikost u systému, protože jsme duševně založení a nejsme jako zvířata založení tělesně na tělesné síle. Jestliže tedy ve škole má nějaký žák podprůměrné známky, musíme jej pomocí eutanazie eliminovat, aby tento genetický zmetek neparazitovat na svém okolí.
Díky bohu se smát sobeckým sviním mohu, tak to je že ten druhý sobecká svině je.

chcipaku ,ubozaku ,hovne zaostalej kryple,buzerante rasistycky smradlavy hovno,ciganum muzes vykourit doutniky ty prechytrala odporna hlavo!!!!!!!!!!svine buzerantska ,ceska vymrdana , nevyvynuta zbabela rasistycka velka nadutana hlava!!!!!!!

chcipaku ,ubozaku ,hovne zaostalej kryple,buzerante rasistycky smradlavy hovno,ciganum muzes vykourit doutniky ty prechytrala odporna hlavo!!!!!!!!!! Svine zkurvena a zkazena!!!!!

Přidej komentář

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy