Sobecké svině bez milosti zabíjejte


Kdo jsou boží bojovníci a zákona jeho, proste živého boha o pomoc a věřte v něho, jenom s vírou v živého boha nad nepřáteli vyhrajete. Živý bůh vám za tento boj stojí, ten kdo pro boží boj ubohý život zde skončí, ten věčný dokonalý život získá, dobře je každému kdo tomu věří. 
Nebojte se toho, že zde v pozemském očistci zemřete, lásku boží za to věčnou v absolutním ráji získáte. Proto každý podle toho co dokonale zde umí, ať se toho chopí a neznabohy ať zabíjí bez soucitu a milosti. Neznabohů se nelekejte, na jejich množství nehleďte, živého boha jenom ve svém čistém srdci mějte, a před neznabohy nikdy zbaběle neutíkejte. 
Jaký bůh takový je i boj, ten kdo za živého boha nebojuje, ten poražen v boji vždy je. Při božím boji na výhody a zisk nemyslete, po vítězství nad neznabohy od živého boha vše v hojné míře i dostanete. V boji s neznabohy jenom živého boha v sobě poslouchejte, a bojovou svatou morálku podporujte. 
Díky bohu se smát sobeckým sviním mohu, tak to je že ten druhý sobecká svině je. To je váš bojový chorál, který pevně ve svém srdci mějte, sobecké svině bez milosti zabíjejte.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy