Sociální mlýnek na Romy a Cikány

Sobecké Romské svině nemají cit a charakter, podobají se klíšťatům, které zde mají za životní úkol na druhých parazitovat a sát jim jejich sladkou krev. Mnoho jsem se zamýšlel jak zde vyřešit problém s tím že je zde mnoho sobeckých Romských sviní co nemají cit a charakter?
Tak jako na maso používáme mlýnek, který jej umele a tím můžeme maso lépe využívat tak je třeba i vytvořit na sobecké Romské svině mlýnek ze zákonů který je semele tak, abychom je mohli lépe používat v naší společnosti. Základním zákonem je domácí elektronické vězení pro každého Romského občana realizované pomocí elektronických náramků a tím, že se bude muset každá sobecká Romská svině ve věku od 15 let do věku 70 let dostavit ráno v 8-10 hodin a odpoledne v 15-18 hodin na poštu pro úkoly, které bude muset plnit a pokud Romská svině nebude plnit správně a rychle úkoly, které na poště dvakrát za den dostane, bude Romská svině převezena do převýchovného tábora, kde se naučí tomu, jak se mají správně tyto úkoly plnit.
Za splněné úkoly nedostanou sobecké Romské svině nikdy žádné peníze, ani žádné sociální výhody, ale bude jim poskytnuto jenom ubytování na levné ubytovně a zde i levné závodní stravování, taky dostanou na příděl nejnutnější sociální potřeby, jako levné pracovní oblečení a zubní pastu, nebo holicí strojky, nebo prášek na praní aby nám zde nesmrděli. Na ruce bude mít každá sobecká Romská svině elektronický obojek, který nám umožní sledování pohybu každé sobecké Romské svině a logicky zde budou tresty za to, že se nějaká sobecká Romská svině pohybuje tam, kde jí to není dovoleno.
Konzumace tabáku a alkoholu, nebo jiných drog, bude přísně zakázána všem sobeckým Romským sviním a trestem za porušení zákazu bude přemístění do převýchovného tábora. Sobecké Romské svině budou každý všední den v době od 12-14 hodin muset chodit k výslechu na policii a zde budou muset popsat vše, co dělali a co chtějí dělat a to co vědí na ostatní sobecké Romské svině.
Pokud nějaká sobecká Romská svině otěhotní, bude muset požádat o povolení porodu a doložit jej informacemi o matce a otci, sociální a lékařská komise povolení pečlivě přezkoumá a pokud zjistí, že je zde porod povolit chybou půjde sobecká Romská svině na potrat. Nikoho zde násilím nedržíme, pokud se to sobecké Romské svini nebude líbit, může se vrátit zpět do Indie, odkud všechny sobecké Romské svině geneticky pocházejí.

chcipaku ,ubozaku ,hovne zaostalej kryple,buzerante rasistycky smradlavy hovno,ciganum muzes vykourit doutniky ty prechytrala odporna hlavo!!!!!!!!!!

Přidej komentář

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy