Sociální stát nefunguje


Optimalizace eliminuje krizi, je třeba začít opravovat a vyměňovat to co je chybné za to co je správné, bez práce nejsou koláče, tam kde se místo skutečné práce na optimalizaci společnosti, jenom mnoho mluví v televizi o iluzorní práci politiků a byrokratů, tam krize u ekonomiky a politiky taky je. Základem pro práci je konkurence, která eliminuje vše co je chybné i kdyby měla násilně eliminovat nemocné a staré lidi, nebo jiné lidské parazity.
Současný svět se stal velikým sociálním ústavem a nemocnicí, kde mnoho lidí parazituje na malém množství lidí, co zde mnoho pracují, většinou za velmi malou odměnu za svojí těžkou práci. Sociální kultura nefunguje, podívejte se do přírody, zde nejsou sociální systémy a každý se zde musí postarat sám o sebe, a pokud neuspěje tak poslouží jako potrava pro ty co jsou silnější a zdravější.
Sociální ideologie jsou cestou do ekonomického očistce, společnost investuje do lidí, co společnosti nepřinášejí užitek, je to jako kdyby se hospodář staral o starý a nemocný dobytek, který mu nepřináší už žádný užitek? Humanismus, který poukazuje na to, že nemáme právo s lidmi zacházet, jako s dobytkem vychází ze svatých dezinformací, kterými se naivním lidem vymývá mozek již mnoho tisíciletí.
Podívejme se na druhou světovou válku, ve které se stavěly koncentrační veliké tábory, a použili se zde atomové bomby, ve válce se nějak na náš humanismus zapomnělo, protože jsme mysleli na vítězství, a když jde o výhodné vítězství tak se o humanismus již nikdo nezajímá. Díky bohu se smát sobeckým sviním mohu, tak to je že ten druhý sobecká svině je.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy