Spravedlnost je nejlepším lékem


Dlouho jsem hledal lék na tento nemocný svět a zjistil jsem, že lékem na tento svět je čistá spravedlnost, ve které není žádná dezinformační špína. Do lidské spravedlnosti se dostalo mnoho dezinformační špíny ze svaté ideologie, kdy si každá ideologie nárokuje měnit spravedlnost podle svých politických a náboženských ideálů.
Spravedlnost nemůže být prodejní kurvou, která se změní vždy podle toho, kdo jí za její služby mnoho zaplatí, spravedlnost musí být slepá a hluchá k těm co jí chtějí ideologicky uplatit nebo vydírat, tak jako je tomu i u smrti kdy spravedlivé smrti zde nikdo neunikne a spravedlivá smrt mocné i bezmocné v prach a popel proměňuje. Po dívejme se na běžný příklad ze života, je zde převozník přes řeku a tento převozník si může za svoje služby říci o spravedlivou odměnu, nebo může požadovat velikou nespravedlivou odměnu, protože on má monopolní výhodu a těží z vaší nouze.
Tím převozníkem je zde mocná a bohatá elita, která stojí na vrcholu ekonomické pyramidy v ekonomickém ráji a převážen na druhý břeh je zde pracující lid, proč si převozník řekne o velikou odměnu za svoje služby a takto nespravedlivě parazituje na těch, které on převáží? Z cizího krev neteče a tak na nás cizí lidé sobecky mnoho parazitují, následkem je to, že zde není čistá spravedlnost a je zde světová politická a ekonomická krize spojená s bídou a nezaměstnaností.
Jak došlo vlastně k tomu, že jsme si mnoho cizí a tak na sobě parazitujeme a mnohdy dochází bohužel často dokonce i k tomu, že sami na sobě sobecky parazitujeme, protože jsme sami sobě cizí! Jsme si cizí díky výhodám, tam kde nejsou žádné výhody, tam jsme si blízcí a tak na sobě neparazitujeme a převozník si řekne za svoje služby o spravedlivou odměnu a neparazituje nijak na těch, které ne druhý břeh řeky převáží.
Většinou je zde přímá úměrnost s velikostí výhod a velikostí parazitování, prezidenti a řiditelé zde mají největší výhody a tak na nás nejvíce i parazitují a tím z nás dělají hlupáky a ubožáky. V minulosti zde bylo mnoho snah ze společnosti a života všechny výhody správně odstranit a tak zde čistou spravedlnost i nastolit a tím zajistit že na nás nebude nikdo nikdy nijak sobecky parazitovat.
Bohužel výhody jsou jako pití sladkého vína a jakmile někdo ochutná sladké víno, už nikdy nedokáže s pitím vína přestat a stane se na výhodách existenčně mnoho závislý a je schopen čehokoli zlého učinit, aby pro sebe sobecky výhody zajistil. Ze soudců se takto stali sobecké prodejné svině, které se draho prodávají tomu, kdo jim zaplatí nejvíce za jejich služby a tak zde je konzumní nespravedlivá společnost ve které ideologická elita parazituje na pracující lůze.
Nespravedlivý soudce je i v tobě a on s tebou jako s ubohou loutkou snadno manipuluje a tak jsi otrokem svého konzumního toužení, které je ti velikým ekonomickým soužením. Díky bohu se smát sobeckým sviním mohu, tak to je že ten druhý sobecká svině je. Ten kdo si tuto čistou meditační myšlenku často rád opakuje, ten se duševně uzdravuje a na správné cestě k čisté spravedlnosti i je.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy