Spravedlnost je tam kde není tajemství

Mám poměrně blízko k Husitům. Tím mám na mysli původní Husity, kteří nehleděli na množství, a kteří ve jménu Boha, boží pravdy a božího zákona vyzvali na souboj sobecké svině. Vím naprosto jistě je to, že jako každý správný Husita nemám rád sobecké svině.
My Husité jsme se sobeckými sviněmi mívali jisté nevyřízené účty, které splatil v novověku Napoleon, když zrušil svatý papežův úřad. Napoleon pak byl po zásluze ve vězení otráven, protože sobeckým sviním se jeho čin nelíbil.
Jenže pak přišlo dvacáté století, a Mussolini se rozhodl papežův úřad obnovit. Není divu, že se sobecké svině moc nevyjadřují ke své roli v druhé světové válce, vždyť fašistům vděčí za existenci papežova úřadu!
A o tom že byl Adolf Hitler svatá sobecká svině, už radši všichni mlčíme úplně! Ve jménu živého Boha a jeho živých zákonů musíme opět vysvětlovat, proč náš pán nazýval všechny; krále, papeže, prezidenty, celebrity, atd. „svatými blázny s korunou na hlavě“, proč je živým bohem zakázáno stavět sobě modly v podobenství čehokoliv a potom se jim klanět!?
Kdysi zde byla veliká Římská říše, která se rozpadla s nástupem sobeckých sviní k moci. Všechny říše se vždy po čase rozpadají, protože je řídí sobecké svině s korunou na hlavě! Navíc, všechny části světa postavily své morální zákony na základě Římského práva, a proto lze konstatovat, že my, morální lidé světa, všichni žijeme z hlediska morálky v Římě, protože se většinou soudíme na základě římského práva.
Nicméně rád bych touto cestou přispěl k podkopání základů všech svatých mocenských organizací, protože tak ulehčíme život lidem v nastávajícím ideologickém a ekonomickém vězení, ve kterém vás za nezaplacený český byrokratický zbytečný soudní poplatek chytnou rychle i v USA. Ve jménu boje s terorismem všichni obyvatelé světa ztratili bankovní tajemství, poštovní tajemství, všechny policie odposlouchávají telefony, a většina tajných služeb si otevřeně vyměňuje důvěrné informace, které se nesmí dozvědět ani občané jejich států.
Druhým aspektem bude sjednocené globální účetnictví. Vím, že na poli ekonomickém se to naivními teoriemi jen hemží, protože bankéři rádi schovávají jednoduché ekonomické pravdy, hluboko pod idiotskou ekonomickou dezinformační hatmatilku. Jednou takovou skrytou pravdou je to, že dnešní finanční krize je uměle vytvořená centrálními bankami světa.
Banky, které dlouhá desetiletí rozdávaly úvěry na všechny strany, a tak naučily velké firmy počítat se snadnou dostupností kapitálu, prostě přestaly půjčovat. Toto je hlavní zdroj všech dnešních finančních problémů, a sladké tajemství je, že to banky dělají schválně, aby pak mohly skoupit krachující podniky za babku. Ano, bohužel, o krizi v současném systému rozhodují majitelé bank, a to tak, že rozhodují o množství peněz v oběhu.
Nebo si snad myslíte, že lidi přestali nakupovat auta, protože nikdo už nové auto nechce? Ovšem tohle je trochu něco víc než jen krize. Sobecké svině potřebují zničit národní měny, a nahradit je jistou formou globální měny.
Veškeré finanční účetnictví každého státu by mělo být 100% veřejné, aby si kterýkoliv občan světa mohl zkontrolovat, jak a kde byly utraceny poplatky a daně a ostatní příjmy každého státu do posledního halíře. Chápu, že sobecké svině se takového řešení bojí jako čert kříže, ale pokud chceme moderní a bohatou společnost, jinak to pravděpodobně nepůjde.
Společnost ale zde budujeme, aby se žilo dobře nám i našim dětem! A proto je podle mě velice důležité, aby každá Banka byla opět v našich pracujících rukách. Je totiž smutnou pravdou, že žádný národ dnes nemá absolutně žádnou kontrolu nad finanční politikou státu a tak by nám možná prospělo, kdyby každá elita zveřejnila své účetnictví.
Stejně jako u daní, také v centrálním bankovnictví by měla být povinnost zveřejnit účty za každou vyraženou korunu, spolu s informací, za co byla tato nová koruna utracena. Kdyby se tohle zveřejnilo, jsem si jistý, že by spoustě lidí docvaklo, co se vlastně děje. Státní tajemství by mělo být zrušeno, protože nechápu, co nám ti veřejní úředníci mají co tajit.
Policie ať si klidně tají, co chce, ale jen do chvíle než uzavře vyšetřování. Potom by měly být všechny dokumenty z vyšetřování veřejné. A soudy by měly být veřejné pořád.
Dnes máme kamery a televize, takže není problém toto zařídit. Toto píšu, protože věřím, že odkrytí všech karet by naší společenské hře na pravdu, by nám opravdu mnoho prospělo. Spravedlnost přece není otázkou nějakého tabu a tajemství, spravedlnost je vždy otázkou čisté pravdy!

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy