Spravedlnost slouží lhářům a zlodějům


Pracující žebrají, protože politici lžou a podnikatelé kradou. Prostor se skládá ze třech rozměrů, jde o; šířku, délku, výšku, a společnost se skládá z; podnikatelů, politiků, pracujících, je třeba vše spatřit z blízka takové jaké to zde opravdu je. Objektivní kontrola a statistika odhalí vše, co není optimální a poukáže na to, co by se mělo optimalizovat, aby vše lépe fungovalo. 
Pracující marně žebrají o to, aby se jim zvedli minimální mzdy a minimální sociální výhody, které zde již mnoho století bohužel všude na světě mají. Počet těch co poctivě nepracují a parazitují na těch, co zde poctivě pracují, rychle všude bohužel narůstá a následkem je logicky bída a nezaměstnanost, která většinou končí; válkou, epidemií, krizí, revolucemi, stávkami, fanatismem, atd. 
Soudci a policajti otrocky slouží za malou odměnu mocné a bohaté elitě, která sobecky parazituje na bezmocné a chudé pracující lůze o tom to zde všude již mnoho století bohužel je. Všechny snahy o změnu tohoto chybného ideologického a ekonomického systému vždy selhali, protože v přelidněné společnosti není nijak možné vytvořit ekonomickou rovnost! 
Práce je poslední zoufalou možností jak v tomto světě získat peníze a výhody, jedinou možností je zde být politikem a podnikatelem který profesionálně lže a krade. Vývoj směřuje k tomu, že každý pracující bude neustále pod elektronickou systematickou kontrolou a pokud jeho kvalita a výkon poklesne pod tvrdou normu, bude zde automaticky rychlá eutanazie a jeho tělo nakrmí v moři ryby. 
Pracující nebude mít již za práci peníze, ale dostane na elektronické přídělové lísky jenom to, co velmi nutně potřebuje ke svojí holé existenci a nebudou zde již dovolené, ani žádné volné dny, bude zde jenom, pracuj a spi, nic jiného zde pro nikoho nebude po celý život od narození do smrti. Pracující, bude mít na krku elektronický obojek, se kterým bude komunikovat originálním elektronickým jazykem a tak nebude již možné hovořit s druhým člověkem, protože on nám nebude již rozumět, protože bude hovořit jiným jazykem. 
Vše co elektronický obojek řekne, to bude každému svaté, protože za nesplnění rozkazu zde bude vždy jenom jistá smrt a tělo se hodí rybám, aby je nakrmilo, nebudou zde zákony a normy jediným zákonem bude to, co řekne elektronický obojek. Lenost a nemoc si nikdo jako luxus nebude již moci dovolit, bude se žít naplno a krátce, vyždímat otročinou otroky a potom je násilně eliminovat, to bude heslo budoucnosti, kterému bude každý dobře rozumět.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy