Správný novoroční projev 2012


Práce proměnila opici v člověka, logicky bez správné práce se z člověka stává sobecká svině s korunou na hlavě. Co je to správná a chybná práce? Ze správného díla spatříme správného tvůrce, správná práce je spojená se správným dílem, ze kterého má tvůrce i jeho okolí radost protože díky této práci se tvůrci a okolí lépe zde existuje a je zde dostatek jistoty pro vše, co zde pracuje správně.
Existuje zde tedy správný a chybný tvůrce a je jenom na nás, abychom dokázali poznat, kdo je zde správný tvůrce, a kdo je zde sobecká svině, která na nás parazituje, protože ona ubohou sobeckou sviní je. Jde o to, abychom poslali sobecké svině do pracovních přeškolovacích táborů, kde se pod odborným dohledem přeškolí na správné tvůrce, pomocí toho že se jim vyčistí mozek od ideologických dezinformací a posílí se jejich líné tělo manuelní prací, pod širým nebem a nebude zde již konzumace drog (kofein, alkohol, tabák, tvrdé drogy, prášky na nervy, atd.) které tělo a duši poškozovali.
Každý rok v den narození člověka zde budou testy na správnou pracovitost a ten kdo v testech neuspěje, bude automaticky přemístěn do přeškolovacího tábora, kde se z něj stane správný tvůrce správných hodnot, mnoho sobeckých sviní v přeškolovacích táborech nesloží náročné zkoušky a tak zde brzo vyčerpáním zemřou, jejich tělo bude hozeno do moře, aby nakrmilo hladové ryby. Testy na pracovitost se budou dělat u každého člověka od 7 do 70 let. Jistota to jsou základy, správná práce to je dům, myšlení to je střecha domu, o tom to zde od stvoření člověka evolucí je.
Díky bohu se smát sobeckým sviním mohu, tak to je že ten druhý sobecká svině je. Vše zde bylo evolucí vyrobeno a výchovou nastaveno, pokud něco nefunguje, musí se to opravit nebo vyměnit a současné sobecké svině správně nepracují a tak se musí postavit přeškolovací tábory, kde budou sobecké svině od 7 do 70 let a specialisté se zde budou pečlivě starat o to, aby se každá sobecká svině rychle naučila správně pracovat a nebyla už sobeckou sviní.
Nestačí být u správné práce jenom tělesně silný a duševně silný, je zde třeba být i profesionálně silný, ve svojí správné specializaci. Moderní společnost potřebuje specialisty, co správně pracují a tak přinášejí sobě a společnosti veliký užitek. Jak si to zde uděláme takové to zde i budeme mít, je třeba už konečně se naučit oddělovat to správné od toho co je chybné i kdybychom museli globální sobeckou elitu a všechny sobecké celebrity poslat na dlouhou dobu do přeškolovacích národních táborů, aby se zde naučili správně pracovat a přestali na nás sobecky jako svině mnoho ekonomicky parazitovat.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy