Správný podnikatelský plán


Na počátku každého podnikání je podnikatelský plán, v zásadě jsou podnikatelské plány chybné a správné, mnozí si neuvědomují, že po celý život vytvářejí mnoho podnikatelských plánů, které se snaží realizovat a z chybných podnikatelských plánů se poučují, nebo se poučí z toho, že jiní mají chybné podnikatelské plány. Podnikatelský plán, je jako bychom chtěli postavit dům, ve kterém budeme se svojí rodinou bydlet, nejprve musíme mít koupenou parcelu a potom musíme mít plán, podle kterého budeme dům stavět, to ví asi každý. 
Jde o to, že vše musí postupovat v logické posloupnosti a nesmíme chybovat, protože bychom mohli o svoje veliké investice snadno přijít a proto je mnohdy dobré použít pomoc od profesionálů, protože zde máme záruku toho, že o svoje investice nepřijdeme. Plánování to je sestavování programu z informací, jde tedy o velmi složitou činnost, která je spojená bohužel s chybami, které vznikají z nejrůznějších příčin v nás a okolo nás. 
Existujeme ve světě, kde jedinou jistotou je to, že zde není v ničem žádná jistota, postavíte třeba dům na místě, kde se bude stavět dálnice a tak o svůj dům přijdete, ale v době kdy jste dům stavěli, nikdo nemohl vědět, že se zde bude stavět dálnice. Plán vždy počítá s tím, že vše půjde snadno podle plánu a nebudou zde žádné komplikace, praxe je ale jiná, proto mnoho plánů v nás a okolo nás nebylo nikdy realizováno, nebo se s realizací sice začalo, ale nedošlo zde již k dokončení tohoto plánu. 
Je mnoho těch co chtějí druhým radit a nabízejí vám správné podnikatelské plány, kdyby jejich dobré rady, ale měli reálnou prodejní hodnotu, tak by je zadarmo nerozdávali. Rady co mají reálnou hodnotu, se draho prodávají a zadarmo se nikdy tedy nedávají, proto si dejte veliký pozor na knihy a časopisy, kde se to hemží nejrůznějšími radami zdarma, jak mít správný podnikatelský plán a do čeho investovat váš čas a vaše peníze. 
Podívejte se z blízka do přírody a sledujte vše, co se v přírodě koná, zde porozumíte tomu jak sestavit správný podnikatelský plán, investujte do toho co je vám tělesně a duševně blízké, protože to co je vám vzdálené to je chybná investice která vám nepřinese zisk ani radost, kdo se stará o cizí přijde o svoje. Díky bohu se smát sobeckým sviním mohu, tak to je že ten druhý sobecká svině je.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy