Stránka s originálním textem


Mnoho firem profesionálně vytváří blogy a stránky na internetu které optimalizují, jenže zapomínají již na zajištění originálního textu pro jejich vytvořené stránky. Facebook získal velmi rychle velikou návštěvnost a popularitu, jenom díky originálnímu textu, nikoli díky vzhledu a optimalizaci jak si mnozí konkurenti naivně myslí.
Vyhledávače zajímá jenom originální text, je to jejich virtuální potrava, kterou hledají pro hladové virtuální zákazníky a stránky s originálním textem dávají na první místa ve vyhledávání naopak stránky, kde není originální text, končí na posledních místech ve vyhledávání, není důležité množství textu jak si mnozí myslí ale důležitá je originalita textu, algoritmy vyhledávacích robotů se neustále zdokonalují a dokážou odhalit snadno nejrůznější triky a podvody pomocí kterých se je snaží majitelé stránek oklamat, aby takto získali větší návštěvnost. 
Co je a co není originální text, to bohužel vědí dobře jenom inteligentní vyhledávací internetoví roboti a nikomu to neprozradí, protože tím by si způsobili zbytečně mnoho problémů. Vyhledávací roboti mají již inteligenci a díky ní poznají co je pravá a co je falešná originalita, algoritmus jejich inteligence je pochopitelně výrobním tajemstvím těch, co je dokázali naprogramovat.
Zjednodušeně je originální text takový text, který je na jediné stránce a nikde jinde na internetu není, pokud originální text začnou virtuální piráti krást a dávat na jiné stránky, začne originální text logicky ztrácet i svojí originalitu. Uchránit originální text před virtuálními piráty, je bohužel nemožné, i když u stránky zakážete kopírování textu, nejsou někteří zlí piráti bohužel líní tento originální text ručně opsat a mírně jej upravit, abyste je nemohli napadnout, a obvinit z toho, že vás virtuálně přepadli a okradli.
Každý geniální spisovatel byl začínajícími spisovateli sobecky vykraden a jeho duševní vlastnictví si mnoho spisovatelů sobecky přivlastnilo, to samé se děje bohužel neustále i v jiném umění, takový je bohužel život těch co něco umí, že je sprostě sobecky neustále vykrádají ti, co nic neumí. Díky bohu se smát sobeckým sviním mohu, tak to je že ten druhý sobecká svině je.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy