Svině rozhodují o nás bez nás


Optimální priority jsou lékem na krizi, za jakoukoli krizi v nás a okolo nás mohou vždy jenom chybné priority, v nás a okolo nás, vše zde je na cestě a jde o vždy a všude jenom o to aby vše mělo optimální priority, protože jenom tak je možné dosáhnout i optimálního cíle. Optimální priority jsou univerzálním lékem na každou krizi, jiný lék na krize zde nikdy nebyl a nebude, protože vše je zde jenom tím jaké to má priority, a je vlastně jedno jestli jde o naše sobecké myšlení nebo o cokoli jiného co zde v nás a okolo nás nějak existuje.
Vše se pohybuje z jednoho místa na jiné místo, jde o to, aby byl tento pohyb optimální díky optimálním prioritám, nic v nás a okolo nás nikdy nijak nestojí a vše je založené na tom, že co je malé se točí kolem toho co je veliké. Problémem je většinou že mnohé co vypadá z dálky jako že je to veliké, ve skutečnosti veliké není a mnohdy to co z dálky vypadá jako malé to je veliké, proto se musíme optimálně všichni správně specializovat, abychom vždy a všude poznali co je zde objektivně veliké a co je zde malé. Podívejme se třeba na ideologické systémy (byrokracie, politika, náboženství, sekty, mafie, věda, reklama, umění, programy, hry) které často mají snahu z dálky vypadat jako by byli veliké svojí hodnotou a důležitostí, ale ve skutečnosti je jejich hodnota a důležitost velmi malá.
Ideologické systémy to jsou informace, kterým naivně věříme, protože nemáme o nich dostatek objektivních informací a tím máme chybné priority a máme mnoho problémů, co nám způsobují nerůznější nemoci a dostávají nás do krize. Dítě je velmi naivní protože nemá dostatek objektivních informací o všem, co jej obklopuje, protože dospělé sobecké svině mu brání v tom, aby dítě tyto objektivní informace získalo a tím mělo optimální priority.
Co je to vlastně náš život zde v tomto světě? Život to je složitá situace a naše myšlení a vědění má za úkol tuto situaci optimálně správně rychle vyřešit. Vše co je živé (buňky, viry, rostliny, zvířata, ekonomika, politika, náboženství, programy, databáze) to je ve složité situaci a musí pomocí myšlení a vědění tuto situaci optimálně vyřešit, pokud zde chce existovat a mít se zde dobře.
Tak jako může člověk spáchat v depresi sebevraždu, tak může i národ spáchat ekonomickou sebevraždu tím, že se mnoho zadluží a dostane se do dluhové pasti. Proč národy v současnosti páchají mnoho ekonomické sebevraždy tím, že se mnoho zadlužili a nedokážou již svoje veliké narůstající dluhy splácet?
Národy nemají optimální ekonomické priority a tím plýtvají existenčními zdroji, což má za následek narůstající bídu a nezaměstnanost což vede k sociálním nepokojům. Optimální prioritou pro každý živý systém je uklízení špíny a likvidace chyb v systému, vše co je špínou nebo chybou v živém systému to musí být optimálně eliminované, jestliže je zde špínou a chybou; prezident, řiditel, celebrita, byrokrat, umělec, atd. musíme tuto sobeckou svini eliminovat optimálně ze systému!
Sobeckou svini poznáme podle toho, že ona má vždy kolem sebe mnoho sluhů, co jí vozí v drahém automobilu, nebo pro ni zajišťují ochranu a jiný ekonomicky nákladný servis. Takovéto sobecké svini není možné zatelefonovat a osobně s ní soukromě hovořit, protože její telefonní číslo je tajné, protože takováto sobecká svině se nikdy soukromě nebaví s ubohou pracující lůzou o tom, co tuto pracující lůzu trápí. K čemu je mi sobecká vláda, která mě zde zastupuje, když nikomu z vlády nemohu osobně zatelefonovat a optat se jej na to co mě zajímá!
Vládnout nám musí elektronický globální dispečink s umělou inteligencí, kterému bude moci každý člověk na světě zavolat telefonem, nebo napsat e-mail zprávu a dispečink mu dá objektivní informace o všem, co bude každý člověk potřebovat k tomu, aby se zde on měl stejně dobře jako se má zde dobře kdokoli na světě a tím zde nikdy a nikde nebyla ekonomická a mocenská pyramida, kde na vrcholu jsou v ekonomickém ráji sobecké ideologické svině, co rozhodují o nás bez nás, a dole jsou v ekonomickém očistci pracující ubožáci, co žijí od minimální výplaty k minimální výplatě a mají logicky mnoho dluhů.
Díky bohu se smát sobeckým sviním mohu, tak to je že ten druhý sobecká svině je. Ten kdo si tuto optimální meditační myšlenku často rád opakuje, ten se rychle duševně uzdravuje.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy