Svoboda je lékem na depresi


Svoboda je lékem na depresi a je vlastně jedno jestli zde jde o depresi u jedince, nebo o depresi u ekonomiky a politiky. Tam kde není svoboda tam je deprese, je to vlastně jenom otázka příčiny a následku, otroctví vyvolává u otroků deprese, logicky čím větší míra otroctví tím větší je zde i míra deprese. Když přijdete s depresí za specialistou, předepíše vám automaticky antidepresivní moderní léky a více se on už o vaší depresi nezajímá, jenže léky jenom utlumí bolest z vaší silné deprese, ale depresi nikdy neodstraní! 
Lékem na depresi je totiž jenom svoboda hmotná a duševní, jenže problémem je že přelidněná společnost je totiž postavená na mocenské a ekonomické pyramidě, kde ti co jsou nahoře, zotročují ty, co jsou dole, byli zde sice mnohokráte snahy tento mocenský pyramidální systém změnit, ale to se nikdy nepovedlo, protože rovnost v přelidněné společnosti nefunguje. 
Rovnost a svoboda je totiž jenom tam, kde není přelidnění, proč asi každá ideologie a vláda podporuje velikou porodnost, nad tím se zamyslete, jde jí bohužel jenom o přelidnění, protože ona může existovat jenom díky přelidnění. Mnozí si naivně myslí, že pokud zde budou mocní a bohatí že tím budou svobodní a nebudou zde tím mít i deprese, tak to ale bohužel nefunguje i když budete zde mocní a bohatí tak stejně budete mít zde deprese.
Už při našem narození je zde výchova, která do nás deprese pomocí svatých dezinformací naprogramuje, a když dospějeme, tak se už nedokážeme nijak změnit a tím i máme často deprese. Základem našeho otroctví je to, že si naše podvědomí neuvědomuje to, že je ten druhý sobecká svině a tak se k druhým chováme chybně a tím z druhých lidí i máme deprese. 
Díky bohu se smát druhým mohu, tak to je že ten druhý sobecká svině je. V této čisté meditaci je cesta k osvobození vašeho myšlení a tím i lék na vaše deprese, je třeba ekonomiku a politiku optimalizovat pro sobecké svině a potom zmizí naše deprese.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy