Tábory pro lůzu nejsou ničím novým


Tábory pro lůzu nejsou ničím novým, nalezneme je i v minulosti, příčinou jejich vzniku je vždy přelidnění spojené s nezaměstnaností a bídou. Vše živé se musí podřídit nové složité situaci a tuto situaci správně a rychle vyřešit aby si zde zachovalo svojí druhovou existenci a evolučně zde zbytečně nevyhynulo. 
Nedostatek nás spojuje a nadbytek nás na pány a sluhy kastovně rozděluje a v rozdělené společnosti vznikají náboženské a politické dezinformační ideologie, které pánům umožňují snadnou manipulaci s těmi, co jim slouží za malou odměnu. Když selže díky přelidnění dezinformační svatá ideologie, vznikají automaticky pracovní tábory pro pracující lůzu a v těchto táborech, přežijí jenom ti, co jsou otužilí a silní, to co je geneticky nekvalitní, to je zde logicky automaticky zlikvidované. 
Milujeme a potřebujeme jenom to co má pro nás velikou hodnotu a člověk který pro nás nemá velikou hodnotu je odsunut do pracovního tábora, kde musí pracovat, aby dostal to nejnutnější co je potřeba k lidské existenci. Je tedy třeba každý rok u každého člověka od 7 do 70 let stanovit jeho skutečnou tržní hodnotu a jedince co mají podprůměrnou hodnotu odsunout do pracovních táborů, aby zde pod dohledem žili a pracovali, dokud nezemřou, návrat zpět do normální společnosti zde bude vždy již nežádoucí. 
Takto nebudou již v naší společnosti žádní jedinci s podprůměrnou hodnotou, se kterými má společnost mnoho problémů protože tito jedinci nedokážou plnit správně a rychle pokyny z centrálního dispečinku a tím narušují ekonomiku a politiku. Dobrota k lidem s podprůměrnou hodnotou je příčinou ekonomické krize v lidské společnosti, nejsme tak bohatí, abychom si mohli dovolit mnoho investovat do genetických zmetků, co na nás sobecky parazitují.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy