Technologie lidi v automaty proměňuje

Ideologický terorismus je třeba eliminovat, v minulosti byl člověk negramotný a bezmocný a tak bylo snadné z něj učinit otroka, který otročil po celý život jenom pro svého pána bez ohledu na sebe. S příchodem gramotnosti a sociálních jistot začalo docházet k tomu, že začal vznikat ideologický terorismus, který se snažil pomocí nějaké fanatické silné ideologie terorizovat veliké množství lidí.
Tam kde je hlad tam je i snaha se nasytit a pokud není možné nasycení bez použití násilí, tak se používá násilí k tomu, aby zde bylo nasycení těla nebo nasycení duše informacemi a programy. Všechny konflikty v nás a okolo nás zde jsou jenom díky potřebě se něčím nasytit, abychom mohli zde existovat, musíme mít to, co nás nasycuje.
Výkon je závislý na příkonu, to je základní zákon života a tak tam kde je nedostatek zdrojů k životu, tam je i málo života. Pokud je zde nespokojenost s tím, jaké to zde je, vznikají náboženské a politické ideologie a potom se tyto ideologie snaží fanatici násilím prosazovat, protože věří v to, že jejich ideologie jsou správné a zajistí lidem to, že se zde budou mít dobře.
Fašismus byla klasická ukázka toho čeho je schopný ideologický terorismus, kdy se v koncentračních táborech likvidovali jako dobytek Židé a jiní jedinci kteří byli pro ideologický systém problémem. Díky bohu se smát sobeckým sviním mohu, tak to je že ten druhý sobecká svině je.
Celý problém je v pochopení toho, kdo je to ten druhý, je třeba si konečně uvědomit, že nesobecká láska je v našem světě veliký luxus, který si může dovolit jenom málo lidí. Technologie lidi v automaty proměňuje a od automatického stoje lásku a cit nelze očekávat.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy