Technologie továrny potřebuje


Technologie je v konzumní společnosti základem, na kterém konzumní společnost stojí a bez tohoto základu se společnost zkroutí díky bídě a nezaměstnanosti. Technologie továrny potřebuje, zní to jako laciná politická fráze ale, pokud se zamyslíme nad touto myšlenkou, dojde nám, že zde jde jakési manželství, ze kterého vznikají hodnoty a že bez tohoto manželství zde je bída a krize. 
V současnosti došlo k tomu, že se technologie mnoho vzdálila od továren a tak je zde krize spojená s bídou a nezaměstnaností. Technologie se snaží logicky využívat techniku k tomu, aby nám správně sloužila a továrna to je výrobní systém, který díky technologii může produkovat veliké hodnoty, které lidi potřebují. 
Aby mohla továrna prosperovat, musí mít jistý odbyt toho, co produkuje díky tomu, že produkuje kvalitní a levné produkty a služby. Díky moderní dopravě je zde globální konkurence a tak musí továrny zlepšovat neustále svoje služby zákazníkům, aby nezkrachovali, protože zákazníci přešli ke konkurenci. 
Továrny pomalu a jistě omezují zdroje surovin a snaží se maximálně zhodnotit suroviny, které k výrobě potřebují, díky tomu že využívají nejmodernější výrobní technologie. Mnohé výrobky mají již v sobě informace a programy, aby mohli lépe sloužit zákazníkům, a zakrátko začnou továrny produkovat roboty s umělou inteligencí a tito roboti začnou v továrnách nahrazovat lidi, co zde dosud mnoho pracovali.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy