Ten druhý lže a krade


Nemocný systém je pomalý a tak se musí uzdravit nebo zlikvidovat, současnost, ve které existujeme je pomalá, protože je zde mnoho nemocných systémů, které se nelikvidují nebo neopravují. Základním systémem naší civilizace je pracující člověk, on je zde pevným bodem, kolem kterého se vše točí. 
Naše kulturní civilizace se stala velikou nemocnicí, protože nelikvidujeme nemocné jedince, které nelze již uzdravit. Dobrý hospodář neustále likviduje nemocná zvířata, protože z nemocných zvířat nemá veliký užitek, mnozí namítnou, že člověk je přeci něco více než nemocné hospodářské zvíře a že s ním nemůže elita zacházet jako s hospodářským zvířetem. 
Bůh nestvořil člověka ke svému obrazu a nedal mu právo panovat nad přírodou, to jsou jenom svaté dezinformace, člověk vzniknul pomocí evoluce a díky neustálým krutým válkám o teritoria vytvořil kulturní civilizaci. Nezabíjíme nemocné jednice jenom proto, že potřebujeme mít vojáky, abychom uchránili svoje veliké teritorium, a voják nemusí být zdravý, protože stejnak v boji zemře. 
V minulosti se nemocní a staří lidé používali ve válkách tam, kde bylo třeba obětovat mnoho vojáků a tak zahajovali logicky všechny veliké války, a zdraví mladí vojáci potom válku ukončovali. S příchodem moderních zbraní se ale vše změnilo a najednou už přestalo docházet k tomu, že se staří a nemocní lidé likvidovali ve válkách a tak se začala naše civilizace dostávat do problémů a tím zde byli i krize spojené s bídou a nedostatkem dobré práce. 
V některých společnostech začali, proto vznikat veliké pracovní tábory kde se začali těžkou prací likvidovat nemocní a staří lidé pro které neměla společnost využití, často se v těchto táborech likvidovali i zajatci z válek nebo cizinci, protože měli jiný jazyk a jiné kulturní zvyklosti a tak je nebylo možné zaměstnat, jako ostatní jedince. 
Většina kulturních společností byla kastovně přísně uzavřená a často bohatí rodiče dětem vybírali partnery do manželství, většina lidí v té době byli jenom otroci, co za svoji práci nedostávali žádnou mzdu, a byli existenčně odkázáni na to, co jim jejich otrokáři dají za; jídlo, oblečení, ubytování, atd. starý nebo nemocný otrok byl majitelem zabit a nikomu to nevadilo, otrok se bral jako by to byl jenom hospodářský dobytek.
Jakmile padnulo otroctví, dostala se k moci sociální ideologie, která začala proměňovat pomalu a jistě svět ve velikou nemocnici a starobinec, protože zde již nebyli; pracovní tábory, války, otrokáři, atd. takže nedocházelo již k přirozené likvidaci starých a nemocných lidí. 
Sociální společnosti se začali najednou rychle zadlužovat, protože sociální politické programy začali rychle pohlcovat zisky společnosti, začali vznikat mafiánské politické a podnikatelské sekty, které začali sobecky na tomto sociálním systému chytře parazitovat a odčerpávali z tohoto systému poslední ekonomické zdroje, které měnili za jisté hodnoty.
Je vůbec možné s tímto velikým problémem něco učinit? Jediné řešení je svěřit řízení naší kulturní civilizace umělé inteligenci a robotům, vše co řekne globální umělá inteligence prostřednictvím nadřízeného robota, to nám bude svaté, nebudou zde sepsané normy a zákony, nebude zde již soukromé vlastnictví, ani nebudeme mít žádné existenční výhody a vysoké společenské funkce. 
Ten kdo nebude plnit správně a rychle pokyny od nadřízeného robota, bude robotem automaticky eliminován a jeho tělo se recykluje na potravinové granule, budeme znát všichni jenom profesionální práci a tvrdý spánek. Nebude zde již konzumace; alkoholu, tabáku, kafe, čaje, tvrdých drog, prášků na deprese, atd. drogou nám bude náš život, který bude od narození do naší smrti vysoce aktivní po tělesné i duševní stránce.
Nebudeme již mezi sebou nikdy v životě slovně komunikovat a jediná naše komunikace bude s naším nadřízeným robotem, pomocí video telefonu, který bude zabudován v plastové elektronické čepici, kterou budeme nosit neustále na hlavě. Robot vybere vhodné jedince pro sex a vhodnou dobu pro oplodnění a to bude náš jediný sex, který zde budeme moci mít, pokud nebudete vhodným dokonalým genetickým jedincem, tak nikdy v životě sex ani nepoznáte.
Není důležité, jestli se vám nový civilizační elektronický systém bude líbit, ale důležité je že to bude dokonale fungovat, a jelikož je život velmi adaptabilní, tak si na nový způsob života i zvykne a nebude chápat současnou dobu, kdy lidi museli mnoho sobecky lhát a krást aby se zde měli dobře.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy