Ten druhý sobecká svině je


Strach stvořil naši kulturní civilizaci, strach nás ovládá jako ubohé loutky a dělá z nás otroky kulturní civilizace. Světu nevládnou; peníze, zlato, výhody, moc, sláva, bohatství, láska, drogy, mafie, politici, náboženství, dezinformace, vojáci, autority, atd. světu vládne strach, kdy se bojíme o to, co milujeme a potřebujeme. 
Naše veliká inteligence vznikla díky strachu o to, co milujeme a potřebujeme, myslíme nejvíce jenom na to jak získat a ochránit to co milujeme a potřebujeme, protože máme strach z mnohého v nás a okolo nás. Většina našich problémů a nemocí je způsobená strachem z druhých lidí, ten druhý je nám peklem, protože máme všichni strach o to, co milujeme a potřebujeme. 
Naše civilizovaná kultura, to je jenom norma nesmíš a musíš! Smíme chodit nazí jenom tam, kde je to dovoleno, protože nahé tělo v nás vzbuzuje sexuální toužení a sex je pro nás díky strachu velikým problémem. Máme strach se bránit násilí, protože naše kultura nám zakazuje násilí a dělá z nás ubohé otroky kulturní civilizace. 
Bible je klasickou ukázkou toho co z lidí udělal strach, který nás všechny proměnil v ubohé sobecké svině, které se mezi sebou perou o koryta bez citu a charakteru. Většina lidí má problémy se špatnými závislostmi, které s nimi jako s loutkou snadno manipulují a dělají z nich ubohé svině bez citu a charakteru. 
Následkem jsou vždy jenom krize spojené s; bídou, nezaměstnaností, prostitucí, korupcí, vydíráním, parazitováním, vymýváním mozku, mučením, válkami, revolucemi, epidemiemi, hladomory, atd. Díky bohu se smát sobeckým sviním mohu, tak to je že ten druhý sobecká svině je. 
V této, meditační myšlence, je klíč, díky kterému můžeme snadno uniknout z vězení, do kterého nás strach umístil, aby mohl s námi snadno manipulovat. Vaše podvědomí musí pochopit, že každý člověk na světě bez výjimky je sobecká svině, která mnohdy hraje zde veliké divadlo, aby nás chytře oklamala, a my jsme jí naivně svěřili to, co milujeme a potřebujeme. Vše zde jsou jenom příčiny a následky, pokud někde není ekonomická rovnost, tak tam není ani skutečná spravedlnost, protože mocné sobecké svině rozhodují o druhých bez druhých tak, aby se zde měli lépe než druzí.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy