Teorie v realitě nefunguje


Abys mohl žít, musíš mít to, co miluješ a potřebuješ, jedna věc je chtít mít to co milujeme a potřebujeme a druhá věc je najít způsob jak to mít? Je mnoho těch co mnoho mluví a mnoho píší jak mít to co milujeme a potřebujeme, jenže obecná teorie v realitě nikdy bohužel nefunguje, protože všemu kraluje složitá situace a ona se vším v nás a okolo nás manipuluje. Zisk je možný jenom díky inteligenci a aktivitě, ten kdo je hloupý a líný nikdy nebude mít to, co miluje a potřebuje!
Pevným bodem jsou zde naše závislosti, každý je tím na čem je závislý, správné závislosti nám přinášejí užitek a chybné závislosti nás o užitek připravují, zbavit se chybných závislostí a mít jenom dobré závislosti v tom je cesta k tomu že budeme mít to, co milujeme a potřebujeme. Aby mohlo to dobré růst, musí to zlé zemřít, podívejte se na hospodáře, on neustále zabíjí to zlé, aby to dobré mohlo růst a přinést mu veliký užitek.
Na světě jsou zlí a dobří lidé a logicky je tedy třeba zlé lidi zabíjet aby nám dobří lidé přinášeli užitek, je to kruté, ale jiné cesty zde pro nás už není. Dobrý je takový člověk, který má dobré závislosti to je logické, ten kdo má zlé závislosti je zlý a musí se zabít, aby se nám dobře žilo.
Z dálky se může zdát, že někdo nemá zlé závislosti, protože on je dobrý herec a svoje zlé závislosti takto maskuje, je třeba neustále mít kontrolu nad každým člověkem a jeho závislostmi a jakmile kontrola zjistí to, že někdo má špatné závislosti bude automatiky zabit, aby zde neškodil těm, co mají dobré závislosti a přinášejí společnosti užitek. Člověk je obrazně jako program v počítači a špatný program se musí z počítače odstranit, aby počítač dobře fungoval, ten kdo tvrdí, že člověk je něco více než jenom program v počítači je ubohý hlupák který má dokonale vypláchnutý mozek svatými ubohými dezinformacemi.
Každý systém v nás a okolo nás to je jenom program, který koná to, na co byl naprogramován, a buď to na co byl naprogramován, koná dobře, nebo to koná špatně, špatné programy se likvidují a dobré programy se zdokonalují, tak to zde prostě v nás a okolo nás je! Jsme geneticky a výchovou naprogramování k tomu abychom zde konali to co je správné a pokud jsme chybně naprogramováni, nemáme zde co dělat a musí nás systém automaticky rychle zlikvidovat!
Kontrolujeme služby a výrobky abychom se zde měli dobře, zapomněli jsme ale kontrolovat lidi a likvidovat ubohé lidské zmetky, co na nás mnoho parazitují a následkem je globální krize spojená s bídou a nezaměstnaností! Proč máme takové problémy se zabíjením nekvalitních lidí, to je zásadní otázka, na kterou si musíme odpovědět správně, abychom pochopili sociální systém, ve kterém žijeme.
Problémem zde jsou svaté dezinformace, kterým věříme, o kterých nepochybujeme, ti co zde mají výhody, používají svaté dezinformace k tomu, aby svoje výhody uchránili, před těmi co výhody nemají. Parazit dělá vše pro to, aby se měl dobře a tak používá svaté dezinformace, které mu usnadňují parazitování, parazité tvrdí že nemají peníze a přitom mají služební drahé auto s řidičem a bydlí ve velikém drahém domě, kde jsou sluhové, kteří jim slouží. Tam kde není mezi lidmi mocenská a ekonomická rovnost, tam je i zakázáno zabíjet člověka, protože se parazité bojí toho, že je zabijeme a vezmeme jim jejich moc a bohatství!

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy