Top blog gov


Dobře děláme jenom to co je nám velmi blízké.
Každý kdo má na internetu blog nebo stránku je nespokojený s tím jak tato stránka funguje a jak vypadá, lidi neustále investují mnoho času a peněz do toho aby zdokonalili svůj blog nebo svojí stránku. Není ten, co by se dokázal zavděčit všem, třeba se podívejme na otázku šířky a délky internetové stránky, dosud se lidi nedokázali dohodnout na tom, jak má být stránka široká a jak má být dlouhá. 
Co se týká barevnosti, zde je situace přímo zoufalá některé stránky mají tak mizernou barevnost že jsou nečitelné a tím i mají špatnou návštěvnost. Mnozí si naivně myslí, že když tvorbu stránky svěří drahé profesionální firmě, že ona odvede dokonalou práci, opak bývá většinou pravdou ten, kdo umí dělat dokonalé stránky je stejně vzácný jako voda na poušti. 
Lidi žízní po tom aby jejich stánky a blogy byli dokonalé, ale neví, jak to mají udělat, celé tajemství je v tom se přiblížit ke světu stánek a blogů, děláme totiž dobře jenom to co je nám velmi blízké a logicky děláme špatně to co je nám cizí. Internet je zde teprve krátkou dobu, oproti informacím, jež jsou na papíře a mnoho stánek kopíruje časopisy a knihy, protože tvůrci dosud neumí využít možnosti, jež jim může internet nabídnout. 
Stádo následuje svého pastýře, a pokud má stádo dobrého pastýře tak se i stádu dobře daří, dobrý pastýř nepracuje ale za mzdu, on svoje stádo vlastní a má z něj i užitek, pastýř, který pracuje za mzdu je špatný pastýř a to platí u každého zaměstnání, a je jedno jestli jde o; prezidenta, řiditele, vrátného, učitele, doktora, programátora, nebo někoho kdo vytváří stránky.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy