Transformace kultury a civilizace se blíží


Konec kulturní civilizace se blíží, člověk je experiment, který se přírodní evoluci nepovedl a tak bude eliminován z ekosystému pomocí virů. Proti tomuto rozsudku se již není možné odvolat, člověk měl dostatek času na to, aby napravil veliké chyby, které ekosystému svévolně způsobil, to že on tento čas nevyužil k napravení chyb, je jeho problém.
Největší chybou, kterou člověk spáchal je vandalismu ve vztahu k sobě a přírodě, člověk se díky veliké závislosti na výhodách a drogách, proměnil v dokonalého vandala, který nevnímal již normálně situaci, ve které se nalézal a myslel jenom na to jak pomocí vandalství ubližovat sobě a přírodě. Dezinformace, drogy, vydírání, sekty, mafie, terorismus, vandalismus, sadismus, kapitalismus, socialismus, atd. Člověk byl evolucí vyroben a nastaven k tomu aby pomohl přírodě, díky svojí inteligenci a pracovitosti, tento úkol ale nesplnil a místo aby on přírodě nějak někdy s něčím rád pomohl, tak jí jenom škodil a mnoho na ní parazitoval.
Pohár trpělivosti již přetekl, není již možné dále tolerovat, zde na této planetě inteligentní stroj se jménem člověk. Neustálé výmluvy člověka na to že on nemá dostatek zdrojů a informací, aby zde mohl přírodě pomoci, už nelze uznat za oprávněné.
Člověk není pánem této planety a přírody, jak si on neustále myslí díky naivním ubohým svatým pohádkám pro dospělé, kterým on mnoho věří a které miluje, člověk je služebníkem přírody a on přírodě neslouží, ale na ní od svého vzniku neustále sobecky jenom parazituje. Příroda může pomoci jenom tomu, kdo o pomoc přírodu pokorně požádá, člověk nikdy ale přírodu o pomoc pokorně nepožádal, naopak si vždy naivně myslel, že příroda bude člověka pokorně žádat o to, aby jí on jako Stvořitel pomohl, což je absurdní představa.
Člověk je sluha, který si zde hraje na pána, opice s korunou na hlavě je jenom hloupá naivní opice, člověk se vždy choval jako rozmazlené dítě a nikdy nedokázal to, že je již dospělý svojí prací pro přírodu. Člověk neustále hledá vědecké a technické zázraky, aby zde měl díky nim veliké výhody a měl se velmi dobře, díky výhodám se ale vzdaluje od přírody a tím přírodě způsobuje mnoho existenčních problémů, které často bohužel vedou k zániku mnoha správných forem života a vzniku chybných forem života.
Člověk si naivně myslí, že se nemusí bát virů, které proti němu příroda již brzo pošle, protože on snadno nebezpečné viry pomocí vědy a techniky zlikviduje. Příroda je zde mnohem déle než člověk a tak má k dispozici dokonalé viry, se kterými si nemůže člověk poradit a které nemůže pomocí svojí vědy a technologie zlikvidovat.
Nejde o primitivní viry, které by napadali tělo člověka, a zabíjeli tělo člověka, jde o inteligentní duševní viry, které napadají lidské vědomí a proměňují člověka v inteligentního fanatika, který likviduje jiné lidi ve svém okolí, bez ohledu na to že tím ohrožuje svůj život. Adolf Hitler, byl napaden prototypem tohoto nového viru a tak začal stavět koncentrační tábory, kde průmyslově likvidoval lidské zmetky, to bylo první a poslední varování přírody před nasazením tohoto viru do akce.
Zakrátko bude elita u vaší civilizace nakažena tímto zákeřným virem a dojde k tomu, že se začnou ve velkém pomocí vědy a technologie likvidovat lidi, každý člověk dostane na krk elektronický obojek a když kvalita a výkon člověka poklesne pod tvrdé normy, bude tělo člověka automaticky průmyslově recyklované na potravinové granule. Vše bude ovládat a řídit jenom globální umělá inteligence a bude neustále zvyšovat nároky na kvalitu a výkon každého člověka na vaší planetě bez výjimky.
Logicky se bude počet lidí na planetě rychle snižovat a zakrátko zde bude jenom malé minimum dokonalých lidí a jejich těla a duše budou již jiná, než jsou vaše současná ubohá těla a duše. Díky bohu se smát sobeckým sviním mohu, tak to je že ten druhý sobecká svině je.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy