V krizi je to co má špatné základy


V krizi je to co má špatné základy, a je jedno jestli jde o; rodinu, společnost, víru, politiku, ekonomiku, školství, zdravotnictví, programy, operační systémy, databáze, myšlení, atd. Jenom na pevném základu lze postavit veliký složitý systém, protože pokud zde není pevný základ tak se každý systém zhroutí při prvním problému nebo otřesu. 
Základ musí být zde jistotou, na kterou se lze vždy v každé situaci spolehnout, nejvíce myslíme na peníze a na to co je nám blízké, protože zde nejsou pevné základy a tak je zde často krize. Tak jako se může porouchat auto nebo počítač, tak se může porouchat i naše myšlení protože nemá pevné základy.
Život v nás a okolo nás vzniknul díky myšlení na problémy, kdy jsme měli za úkol problémy odstranit a tak pro sebe získat existenční jistoty. Myšlení to je duševní energie a jde o to, aby tato duševní energie byla informačně a programově čistá, protože čistá duševní energie je základem pro vše v nás a okolo nás. 
Neustále vznikají politické a náboženské ideologie a díky informační a programové špíně i rychle zase zanikají, pevným bodem je zde informační a programová čistota, jenom na tomto základu je možné postavit rodinu a společnost. Nestačí jenom odstranit informační a programovou špínu co je na povrchu, musíme odstranit špínu i hluboko pod povrchem v nás a okolo nás. 
Nemá smysl, aby zde byla díky centralizaci; policie, soudy, vězení, armáda, byrokracie, politika, náboženství, sekty, mafie, atd. Smysl má jenom decentralizace, ve které není; policie, soudy, vězení, armáda, byrokracie, politika, náboženství, sekty, mafie, atd. 
Ekosystém je decentralizovaný, a proto je zde i čistota a všechna špína co zde vznikne, je i okamžitě správně uklizená. Jistoty pro rodinu a společnost nalezneme jenom v decentralizovaném systému, ve kterém není možné vyhlásit státní smutek nebo státní svátek, bude na každém, aby si on určil, kdy on bude smutný a kdy bude veselý, nebude zde žádné sobecké; mocenské, ideologické, ekonomické, vědecké, atd. centrum, které by rozhodovalo sobecky o druhých bez druhých. 
Každé mocné centrum je jako díra v lodi, kterou do lodi teče voda a tak se ekonomická loď potápí a je v krizi. Jeden den našeho prezidenta republiky stojí občany 2 000 000 Kč a nezaměstnaný člověk má na jeden den 100 Kč! 
Globální umělá inteligence a roboti s umělou inteligencí eliminují naši centralizaci a nastolí zde decentralizaci, nebudou zde již peníze ani soukromé vlastnictví a soukromé výhody, budeme všichni žít v klecích o velikosti 3x3x3 m a budeme pít jenom vodu a jíst granulovanou potravu. 
Nebudeme již mít v našem životě sex, protože se budeme stýkat ve virtuálním 3D optickém internetu, rozmnožování zajistí genetické továrny a umělá inteligence zajistí naší výchovu. Roboti si nás budou kupovat tak jako my si dneska kupujeme psy a kočky, abychom měli zde někoho, kdo nás bude milovat a obdivovat.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy