Václav Klaus je starý nemocný člověk


Václav Klaus je starý nemocný člověk a měl by odejít rychle z politiky do důchodu, je třeba už konečně dát do zákona, že v politice nesmí být lidi, kterým je více než 40 let! Mě je 58 let a vím to, že od 40 let se moje zdraví začíná hroutit velmi rychle!
V podnikání a politice by měli být dokonalí lidé, které by vybral jenom počítač, podle objektivních anonymních testů kvality. Starý člověk ve vysoké funkci to je veliký problém současnosti, v přírodě je starý tvor zlikvidován, protože on není tak kvalitní aby zde obstál, naše sociální politika umožňuje lidem zde dlouho žít a to je z hlediska ekonomiky velikou chybou.
Zaměstnavatelé nechtějí logicky zaměstnávat staré lidi a tak mnoho starých lidí se hrne do politiky anebo na jiné státní funkce aby zde mohli snadno parazitovat na společnosti. Staří lidé lžou, že jsou lepší než mladí lidé protože mají mnoho životních zkušeností, je to ale jenom ubohé ideologické divadlo, globální testy jasně ukazují to, že člověk dosahuje největšího tělesného a duševního výkonu asi ve věku od 15 do 25 let, jde zde o období našeho vrcholu z hlediska výkonu těla a duše, optimální by bylo dát do zákona, že život člověka bude ukončen ve 40 letech bez výjimky!
Tím by již neměli konečně zaměstnavatelé problémy se starými zaměstnanci a stát by ušetřil i na důchodech a výdajích za zdravotnictví, protože staří lidé jsou často nemocní. Zdánlivě je to nelidské kruté řešení ale ekonomika nemůže být dobrá tam, kde dochází k plýtvání a starý člověk který dělá řiditele nebo prezidenta to je neskutečné ekonomické plýtvání, jehož následkem je logicky veliká nezaměstnanost a veliká bída.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy