Veliká nabídka zboží a služeb


Malá nabídka zboží a služeb způsobila ekonomickou krizi, podívejme se do přírody jaká je zde nabídka zboží a služeb a zjistíme, že příroda nabízí nekonečnou nabídku zboží a služeb proto i ekonomicky funguje a nejsou zde krize. Jakmile začne docházet k násilnému omezování nabídky zboží a služeb tak následkem je vždy krize, protože se systém stává složitým a tím i nefunguje.
Výstavba ošklivých panelových domů je klasickou ukázkou omezování nabídky zboží a služeb, civilizovaný člověk byl násilně donucen žít v nekvalitním ubohém bytě, ve kterém nemohla mít rodina ani psa, protože by pes rušil sousedy. Vše je o možnosti výběru, jakmile dochází k omezení možnosti, je to cesta, která vede vždy ke krizi, nejde jenom o výběr u hmotných systémů, jde i o výběr u duševních systémů kdy si může každý zvolit to, co miluje a potřebuje a není násilně donucen milovat něco, co se mu nelíbí a konzumovat to, co mu nechutná.
Každé násilí má za následek krizi, je snadné použít hmotné a duševní násilí abychom rychle získali to, co milujeme a potřebujeme, jenže rychlý zisk je spojen i s rychlou ztrátou. Násilně získáváme ze svého teritoria to, co milujeme a potřebujeme, to vede k tomu, že toto teritorium ztrácí svojí kvalitu a zakrátko se vyčerpají i existenční zdroje a je jedno jestli jde o národ nebo o rodinu, vždy je zde snaha získat násilím to co milujeme a potřebujeme.
Vysázeli jsme monokultury ve snaze násilně získat ze svého teritoria existenční zdroje, následkem je mnoho problémů se kterými si nevíme rady, omezení nabídky zboží a služeb z dálky vypadá jako správné ekonomické řešení, ale z blízka spatříme, že je to chybné ekonomické řešení, které způsobí vždy krizi! Když omezíme nabídku zboží a služeb zjednodušíme obchod a výrobu, jenže zakrátko zjistíme, že to nefunguje, protože se systém stal složitým!
Internet je názornou ukázkou toho že zde funguje dlouhodobě jenom to co má velikou nabídku zboží a služeb, jakmile nějaký systém na internetu začne omezovat nabídku zboží a služeb tak zakrátko se dostane do krize a jeho existence na internetu skončí! Naše kulturní civilizace je v krizi, protože začala omezovat násilně nabídku zboží a služeb, snaha násilně proměnit člověka v tupý automat, který otrocky slouží konzumní společnosti, nikdy nefungovala, člověk ke svojí existenci potřebuje velikou nabídku zboží a služeb jinak nefunguje!
Násilně jsme potlačili soukromé myšlení a tím i soukromé podnikání, ve jménu svaté kulturní konzumní ideologie, následkem je zde světová dlouhodobá krize, protože není pro lidi dostatek kvalitní práce a tak nefunguje ekonomika, protože hodnoty vznikají jenom z poctivé profesionální práce!

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy