Vše je zde ubohé díky ubožákům


Vše je zde ubohé díky ubožákům, jaký je tvůrce, takové je zde i jeho dílo. Dokud se nezmění člověk, do té doby se nemůže změnit ani svět, ve kterém on žije! Je to začarovaný evoluční kruh, ve kterém složitá situace mění člověka a člověk zase mění složitou situaci tak aby byla pro něj jednoduchá.

Člověk se naučil profesionální povrchnosti, kdy mocný ubožák maskuje ubohost, aby oklamal jiného bezmocného ubožáka. Klasikou naší ubohosti jsou naše ideály, ze kterých vznikla naše ubohá kultura a civilizace, ve které se nám uboze žije, protože celý náš ideologický a ekonomický systém je ubohý a bohatí a mocní ubožáci, zde rozhodují sobecky o bezmocných a chudých ubožácích, aby se měli lépe, než bezmocní a chudí ubožáci.

Mnohokráte zde byli snahy s tímto ubohým světem něco učinit, ale vždy to skončilo uboze a nic se nezměnilo, protože chyba je v ubohém člověku a jaký je tvůrce takové je i jeho dílo. Změnit správně a rychle člověka tak aby on nebyl ubožákem, to je jenom utopie, protože ubožák nemůže ukázat správnou cestu ubožákům!

Jedinou možností je zde vynález umělé inteligence a robotů co budou mít v sobě umělou inteligenci a budou napojení na centrální umělou inteligenci. Jenom roboti mohou změnit konečně člověka a dojde k tomu, že tak jako si dneska člověk domů pořizuje psa, aby on mu dělal radost a byl mu kamarádem tak si i roboti budou domů pořizovat lidské štěně, aby jim dělalo radost a bylo jim kamarádem. Už nebudeme muset lhát a krást protože budeme mít robota, který se o nás postará a na kterého se budeme moci spolehnout.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy