Výhodné priority milujeme


Výhodné priority milujeme, problémem zde je že následkem mnoho konfliktů v nás a okolo nás zde je. Často slyšíme, že někdo na něco nemá čas přitom na jiné má dostatek času, je zde tedy střet mezi tím co by mělo být prioritní, aby to všichni uznávali. Většinou je používané násilí k tomu aby se prosadili nějaké priority a tak zde musí být mocenské systémy jako je; ideologie, armáda, policie, soudy, vězení, atd. 
Díky bohu se smát sobeckým sviním mohu, tak to je že ten druhý sobecká svině je. Tato čistá meditace by měla být výhodnou prioritou, kterou bychom měli milovat, abychom se očistili od ideologických dezinformací, které do nás zanesla špatná výchova, která se z nás snažila učinit otroka ideologie, který si nechá srát na hlavu. 
Sobecké svině nosí na tváři masky; prezidentů, papežů, králů, nadřízených, atd. blázen s korunou na hlavě, si myslí, že je normální, o tom to zde neustále všude je. Normálně myslí a žijí ryby v moři zde je vše přirozené a jednoduché, v našem lidském světě všemu kraluje dezinformační svatá ideologie, která z lidí dělá sobecké svině s pokryteckými maskami na tváři. 
Bible je klasickou ukázkou svaté dezinformační ideologie, která se snaží o to, abychom věřili v ubohé naivní pohádky a zázraky, jako malé děti a nevnímali realitu, ve které z nás ti druzí dělají svoje sluhy. Co je správná výhodná priorita kterou bychom měli respektovat a milovat? 
Taková priorita zde nebyla a nebude vše v nás a okolo nás se neustále mění a my se musíme těmto změnám rychle přizpůsobovat a tím i měnit svoje priority, jde o to poznat co je skutečnost a co je jenom iluze a divadlo které se nás snaží oklamat.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy