Výhody dělají zázraky


Pevným bodem zde jsou výhody na nich lze postavit vše v nás a okolo nás, díky výhodám zde uspějeme a máme se velmi dobře. Neustále se musíme o mnohém rozhodovat a do mnohého investovat, snažíme se o to, abychom získali výhodu, ovšem i druzí myslí a jednají stejně a tak je zde soutěž a boj o to co milujeme a potřebujeme. 
Jedna věc je chtít to co milujeme a potřebujeme a druhá věc je to získat a ochránit to před druhými. Když hovoří zbraně, mlčí láska, to je současnost, ve které se z lidí stali zlí vojáci, co berou drogy a mají deprese. Těm druhým je všechno málo, nikdy neuspokojíte druhé, oni myslí stejně jako ty, tedy na výhody a o tom to zde všude je. 
Mnohdy se setkáváme s tím, že povrch vypadá výhodně, ale pod povrchem jsou mazaně skryté nevýhody! Peníze dnes všemu kralují, je výhodné mít soukromé podnikání, jež nám zajistí veliký zdroj peněz, jenže to získá jenom ten, kdo umí myslet dopředu a správně investuje. 
Myšlení to je hledání informací a počítání, a pokud spěcháme nebo počítáme něco co je nám cizí tak chybujeme a když chybujeme, tak se ocitáme v nevýhodné situaci. Mnohdy se setkáváme s tím, že ti co zde mají mnoho výhod, se snaží o to, abychom chybovali a tak zde neměli žádné výhody.
Výhody dělají zázraky, podívejte se do přírody na všechny zázraky, co zde existují a za každým přírodním zázrakem najdete vždy nějaké výhody. To že třeba člověk si v přírodě zázračně žije je díky tomu, že je pracovitý a inteligentní, díky této výhodě se má člověk v přírodě zázračně dobře. 
Podívejme se třeba na elektřinu, která dokáže zázraky a proto je výhodné aby všude byla elektřina snadno dostupná. Pokud bychom chtěli se zde mít zázračně dobře, musíme využít vše v nás a okolo nás co je výhodné zavádět a používat, přej druhým výhody a bude ti přáno, dej druhým výhody a bude ti dáno.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy