Výhody vítězí nad pravdou


Mnoho jsem se zamýšlel nad tím, jestli skutečně pravda vítězí, nebo jestli vítězí něco jiného, nakonec jsem dospěl k tomu, že pravda nevítězí, ale že vítězí výhody. Pokud se podíváme na jedince nebo na společnosti které zde v minulosti zvítězili, dospějeme k tomu, že zvítězili vždy výhody, nikoli pravda. 
Pravda je jako čas relativní veličina to co je pro někoho pravdou to může být pro jiného lží a to co je dneska pravdou to bude zítra zase lží, atd. Výhody vítězí nad pravdou a tak je pravda chudá a bezmocná, kdežto výhody jsou bohaté a mocné, vždy tomu zde tak bylo a ten kdo nemá tyto informace, mnoho chybuje a tak na tom zle mnoho je. 
Zkušený tedy nemiluje pravdu, ale miluje výhody, jsme zde tím, co milujeme, kde je náš poklad, tam je i naše myšlení. Jedna věc je výhody zde chtít a druhá věc je výhody zde i mít, toužení po výhodách proměnilo civilizovaného člověka v sobeckou svini, která bezcitně a bezcharakterně zde bojuje o výhody anebo výhody ochraňuje. 
Podívejte se na vrchol mocenské a ekonomické pyramidy a na vrcholu spatříte jenom veliké sobecké svině, co se perou o koryta bez citu a charakteru. Díky bohu se smát sobeckým sviním mohu, tak to je že ten druhý sobecká svině je. 
Udělali jsme test na inteligenci, ale zapomněli jsme už udělat test na sobecké svině, abychom sobeckým sviním zabránili se dostat k velikým korytům a dali jim možnost sepisovat zákony tak, aby na vrcholu mocenské pyramidy byl ekonomický ráj a pod pyramidou aby bylo ekonomické peklo, ve kterém jsou nezaměstnaní a bezdomovci. 
Pokud přijdeme o výhody, máme z toho deprese, což znamená, že výhody jsou pro nás návykovou silnou drogou, tak jako je drogou alkohol a tabák, je výhodné poroučet a je nevýhodné poslouchat o tom to zde neustále je, že se každá sobecká svině snaží poroučet a nechce nikoho poslouchat. Proto zde vznikli vězení, pro ty co nechtějí poslouchat mocné sobecké svině a chtějí zde svobodně žít a dobře se zde mít.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy