Vymývání mozku to je duševní znásilnění


Potřebuji prosím radu, vydržte, proto prosím do konce. Začalo to tím, že jsem dostal o víkendu děsivou myšlenku, která mě ovládla. Podíval jsem se totiž do alba, v kterém jsem v dětství.
Když jsem se na sebe podíval, tak jsem se lekl a vytvořila se mi myšlenka, že ten kluk je pořád ve mně, jsem to vlastně já. Chtěl jsem se toho zbavit, protože mi byl ten kluk cizí, jeho výraz spojený s divným chováním mě zděsil.
Ale ta myšlenka byla tak silná, že mě ovládla a měla ještě pravdivé jádro, byl jsem to bohužel já a já jsem z takového kluka vyrostl. Asi týden jsem se nemohl zbavit tohoto děsivého pocitu a potom jsem si řekl, že to začnu řešit, byl jsem v takovém stavu, že jsem byl sám ze sebe rozhozený.
Říkal jsem si, vždyť takový pocit by mohl mít každý, proč já ho mám? A teď mám pocit, že jsem na to přišel. Protože se za sebe mnoho stydím a děsí mě, jaký jsem byl, jak jsem se cítil a jak jsem se choval. Vynořili se mi vzpomínky, na které jsem neměl dosud potřebu sahat, ani teď nevěřím, že jsou moje.
Když jsem si na tyto vzpomínky vzpomněl, tak jsem se děsně lekl a nechtěl jsem jim uvěřit, protože se mi příčí s tím, jak se teď cítím. Jde o to, že v těchto vzpomínkách se mi vybavilo, že se mi líbilo pár kluků. Když jsem si na to včera vzpomněl, tak jsem to prvně viděl jako události, ale když jsem se dneska vzbudil a hlava mi vrtala, ještě hlouběji dorazili k těmto událostem ještě emoce a ty, jako by do mě vtekli, jako nějaká chemie.
Ještě před týdnem jsem byl normální, kterému se líbily holky, a sexuálně jej vzrušovali, jednu holku jsem miloval. Ale teď, jako by se v mém myšlení stal guláš. Nějak tak se cítím, jako by se ve mně míchalo milióny pocitů a já se teď nemohl ustálit. Před týdnem jsem byl normální, měl jsem v hlavě dokonale jasno, věděl jsem své priority a věděl jsem, že jsem normální.
Prosím, pomozte mi. Trochu jsem si to v hlavě srovnal. Z malého kluka ze mě vyrostl dospělý člověk, který má už svoji hlavu. Jako dítě jsem zažil určité věci, z kterých se mi vytvořily určité nové pocity, ale ty zase časem nahrazovali jiné, které ty brzké jako by nahradili.
A tím, jak jsem začal poznávat holky, se mi vytvořily jiné nové pocity, a ty nahradili ty starší, a tím je ze mě někdo, kým jsem nebyl ještě před týdnem. Rady typu nech to být, a nemysli na blbosti, mi nepomáhají, musím to vyřešit co nejdřív, jinak to v hlavě nebudu mít v pořádku.
Vše je zde o vymývání mozků, často při střetu se silnou autoritou dochází k pokusu o přeprogramování, aby mohlo dojít k snadnější manipulaci s naivním jedincem, jak se bránit těmto duševním parazitům, o tom to je! Jediná možnost zde je v meditaci. Díky Bohu se smát všemu mohu, tak to je že mi vše k smíchu je.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy