Za vším hledej ženu co nemá peníze


Za vším hledej ženu, co nemá peníze, je to starý problém že ženy nemají peníze a tak si hledají kvalitního muže který má peníze, nebo peníze dokáže snadno vydělat tím, že podniká nebo pracuje. Kdysi muž šel na lov a přinesl do smečky ulovenou kořist, později muž od lovu upustil a začal mít na svém teritoriu hospodářství a užitek z hospodářství přinášel do smečky nebo do rodiny ve které žil.

Evoluce ale postupovala dále a muž opustil svoje teritorium, kde hospodařil a začal se svojí ženou žít v činžovním bytě ve městě a začal chodit do zaměstnání, kde dostával za práci peníze, minimum mužů se rozhodlo podnikat a získávat peníze z podnikání. Nároky žen začali s rozvojem civilizace stoupat a tak musel muž mnoho pracovat, aby nároky sobeckých žen dokázal uspokojit a dopřál jim; veliký dům, veliké auto, dovolenou na velikém hotelu v cizině, veliké nákupy ve velikých obchodech, atd.

Jelikož začal být veliký nedostatek kvalitních mužů, co by dokázali uspokojit veliké nároky náročných žen, začali sobecké ženy poskytovat svoje tělo a svojí duši více mužům současně a některým mužům to vyhovovalo a jiným to zase nevyhovovalo. Z mužů a žen se stali profesionální obchodníci a politici co nemají charakter a cit protože jim šlo jenom o to jak rychle a snadno uspokojit svoje sobecké konzumní veliké potřeby.

Konkurence se začala rychle zvyšovat, nároky na muže i ženy začali stoupat, veliké nároky vedli k veliké konzumaci chemických prostředků, které pomáhali pracujícím a podnikatelům k tomu, aby lépe veliké nároky zvládali, jenže každý zisk je spojen i s nějakou ztrátou a tak začala být deprese pro lidi velikým problémem.

Specialisté předepisovali nemocným antidepresiva na jejich deprese, ale tím se nic neřešilo, lidi se začínali dostávat do začarovaného depresivního kruhu a mnozí ze zoufalství dělali velmi zoufalé věci, kdy třeba skákali z vysokých mostů nebo budov, aby svůj život zbaběle rychle ukončili. Mnoho sobeckých podnikatelů se snažilo rychle zbohatnout na tom, že lidi mají silné deprese a místo toho aby lidem pomáhali, tak jenom jejich deprese rychle zvětšovali.

Díky Bohu se smát všemu mohu, tak to je že mi vše k smíchu je. Ten kdo si tuto myšlenku často rád opakuje, ten na správné cestě k duševnímu uzdravení zde je.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy