Závislost na zisku z internetové stránky


Inzerent a Bloger o tom to zde je, spolupráce výhodná pro obě strany je.

Máte podnikatelské stránky, ale zákazníci na ně bohužel nechodí? Podnikání vám takto logicky bohužel nefunguje, přestože jste do nových a pěkných stránek investovali tak hodně času a peněz? Vyzkoušejte platbu za článek, jde o výhodný nový reklamní systém Posts Genius.

Tento systém využívá kvalitní stránky na internetu k tomu, že vám udělají levnou a kvalitní reklamu a přivedou vám jenom kvalitní zákazníky. Zapojte kvalitní stránky do svého podnikání a zlepšete si rychle návštěvnost svojí stránky. Získejte výhodně, rychle, levně, nové kvalitní zákazníky. Posts Genius využívá genialitu profesionálů a dokáže zázraky na rozdíl od jiných systémů reklamy.

Posts Genius využívá obrovského potenciálu, který je ukryt ve kvalitních blozích. Díky publikování článku na těchto blozích, obsahující odkaz na Vaše internetové stránky, získáte tyto značné výhody, a to přímé a přesně cílené přirozené návštěvníky díky úzkému tématu blogu, cenné trvalé zpětné odkazy, které zvýší Vaše pozice ve vyhledávačích, začne se o Vás více mluvit a psát, získáte více fanoušků, zviditelníte svou značku, můžete o sobě nechat zlepšit hodnocení díky mnoha kladným recenzím.

Jak to tedy vlastně funguje? Zadáte reklamní kampaň s Vašimi požadavky. Ihned se Vám zobrazí nabídka blogů, kde můžete články či recenze poptat. Vyberte si nejlepší blogy dle intuitivních filtrů a ceny a potvrďte zájem. Blogeři napíší zajímavý reklamní článek nebo recenzi a tu můžete potom i upravit podle svého.

Posts Genius představuje nejnovější a nejpropracovanější Pay Per Post systém nyní dokonce i v České republice. Hlavní předností je především velký důraz na uživatelskou vstřícnost a komfort. Posts Genius disponuje funkcí plně automatizované kontroly odkazů, a inzerent tedy neriskuje, že své peníze investoval zbytečně. Každý zpětný odkaz musí opravdu fungovat a to na zadaném klíčovém slovu, přivádět návštěvníky, a zároveň zvyšovat pozice webových stránek inzerenta.

Čím chce tedy Posts Genius vyniknout mezi ostatními Pay Per Post systémy? Výhodná cena začíná již na pouhých 100 Kč za jeden kvalitně napsaný a trvale umístěný článek, plně automatická kontrola zpětných odkazů v článcích, tón způsobu psaní textu článků a zaměření článku určuje inzerent, můžete si nechat napsat recenzi na své produkty, můžete si nechat dokonce i napsat kritiku na konkurenci, návštěvnost blogu si volí inzerent sám a blog s velikou návštěvností není zde žádný problém! Vybíráte si pro své placené články jen správné blogy a cena je logicky závislá na kvalitě blogu a počtu slov.

Posts Genius je výhodný reklamní systém, jeho provozovatelé si kladou vysoké cíle. Posts Genius pokrývá největší světové trhy po celém světě, a je v; angličtině, španělštině, němčině, atd. a v současnosti dokonce i v češtině. Funguje kvalitně, a s přihlédnutím k tomu, jak si vede ve světě, a inzerentům bude trvale dlouhodobě vyplácet. Posts Genius se zdá být dobrým příslibem jejich zisku. Měl by dostat šanci ukázat, co umí a co doopravdy v praxi dokáže.

Spojujeme blogery s marketingovými specialisty, SEO konzultanty a inzerenty, kteří hledají zvýšení návštěvnosti, trvalé odkazy a propagaci své značky. Blogeři o vás dají vědět kvalitními články a recenzemi na svých blozích.

Chcete-li Posts Genius vyzkoušet jako bloger nebo inzerent, stačí se na této stránce snadno zaregistrovat. Jsem v tomto systému už dokonce zaregistrovaný a mám zde zaregistrované dvě stránky a to WordPress a YouTube.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy