Zázračné výhody


Víra je pevně spojená se zázračnými výhodami, tam kde existují zázračné výhody, tam je i víra v zázračné výhody. Takovou zázračnou výhodou je být na vrcholu mocenské a ekonomické pyramidy a odsud kralovat a o druhých bez druhých sobecky rozhodovat.
Zázračné výhody jsou v základech naší civilizační kultury, čím pevnější jsou tyto základy tím stabilnější je i civilizační kultura a tím lépe se lidem v této kultuře i žije. Největší zázračnou výhodou je naše hlava, ve které je mozek který používá oči, uši, nos, k získávání informací a díky těmto informacím můžeme konat to, co milujeme a mít vše co potřebujeme.
Dokážeme se rychle přizpůsobit každé nečekané situaci a tím se zde máme dobře, nároky na náš mozek ale neustále stoupají, protože náš svět se stává díky zázračným výhodám rok od roku složitějším. Mnozí si ze zázračných výhod učinili dobrý obchod a stali se z nich mocní a bohatí profesionální podvodníci co jako; politici, kněží, obchodníci, učitelé, lékaři, atd. slibují zázračné výhody těm, co neznají skutečnou pravdu.
Prezident před volbami slibuje voličům zázračné sociální a ekonomické výhody, pokud bude zvolen, ale potom voliče sobecky podvede a zázračné výhody zde získá sobecky jenom on a jeho služebníci. Díky bohu se smát sobeckým sviním mohu, tak to je že ten druhý sobecká svině je.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy