Život se točí kolem našich potřeb

Náš život se točí kolem našich potřeb, neustále něco potřebujeme, abychom mohli zde žít, musíme mít to, co potřebujeme, jsme velikými konzumenty a nedokážeme omezit svoje toužení po tom, co potřebujeme. V zásadě tam kde je pohyb, tam jsou i potřeby protože pohyb je možný jenom díky zdrojům a tak každý pohyb potřebuje zdroje, které pohyb umožní.
Čím rychleji se pohybuje auto, tím více paliva motor spotřebuje, čím více je na planetě lidí tím více i jejich sobecké luxusní potřeby tuto planetu vyčerpávají a způsobují ekosystému veliké problémy. Naše závislosti jsou zde díky našim potřebám, potřebujeme se uklidnit a tak konzumujeme tabák nebo alkohol, potřebujeme po sebe veliký luxus a tak ničíme přírodu, atd.
Hlad po tom co potřebujeme je pevným bodem, kterého se v nás a okolo nás vše neustále točí, problémem je že se nám už z toho všeho začíná točit hlava a máme z toho veliké deprese. Hledáme lék na nemocný konzumní svět a neuvědomujeme si, že lékem zde může být jenom odstranění nesmyslného přelidnění, čím méně zde bude konzumentů, co mají mnoho potřeb tím méně zde, i bude pro nás problémů, sociální politika proměnila svět ve velikou nemocnici a starobinec, kde je veliká bída, protože je zde v ideologickém systému mnoho základních chyb.
Pokud se neprobudíme a nezačneme přelidnění a sociální politiku rychle drasticky likvidovat, tak zde budou brzo veliké války a epidemie, vždy tomu tak v naší minulosti bylo. Není důležité, jak přelidnění eliminujeme, důležitý je rychlý výsledek díky kterému se odstraní veliké ničení ekosystému člověkem.
Je třeba zavést kontrolu kvality u lidí a nekvalitní jedince eliminovat a mrtvá těla naházet do moře aby nakrmila ryby, vše zlé je vždy pro něco dobré. V přírodě neustále dochází k likvidaci nekvalitních jedinců a nikomu to nevadí a bereme to jako přirozený systém, ve kterém není místo pro sobecké ubožáky.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy