« Domů | Kdo to ví, odpoví, odpoví mi na otázku.. » | The Ting Tings » | A startujeme nanovo... » | Emča WINEHOUSE »

Emča WINEHOUSE (►Hvězdy méhO guSta)


Povolání: Zpěvačka
Věk: 24
Datum narození: 14. 09. 1983
Místo narození: Camden, Londýn, Anglie
Znamení: Panna

Tato drzá zpěvačka svým debutovým albem Frank dala najevo svůj obrovskej pojem o hudbě a hlasu vůbec. Její drzost probojovala spíše R'n'B cd Frank do popředí nejprodávanějších cd ve Velké Británii.



Vše vyvrcholilo druhým cd v pořadí a to Back to black. První singl Rehab (léčebna) kde poukazovala na svojí "mírnou" závislost na alkoholubombardovala všechny hitparády po celém světě. Je naprosto jiné než Frank, BTB je spíše do jazzu, což příjemně překvapilo všechny hudební kritiky.



Byla čím dál více drzejší. Nesnáší Bona z U2 a to také dala silně na jevo, když uprostřed jeho projevu a děkovné řeči křikla do davu: "Zklapni, nikoho to tady nezajímá".

Však její extravagance se ani náhodou nesnížila, právě naopak. Lidé sezačínájí podle ní stříhat. Amy Winehouse se považuje za novou módní ikonu.
Módou to však neskončilo. Její manžel ji silně stáhl do proudu kokainu a jiných drog. Amy začíná být pomalu v každém bulváru. Stále je všude zdrogovaná a dokonce se na veřejnosti poprala se svým manželem.Ten byl dokonce uvězněn za napadnutí jednoho barmana

Na Grammy Awards 2008 získala Amy 5 gramofonů. Což pro "nováčka" je naprostá bomba! Bohužel na Grammy se nemohla dostavit. Americké úřady ji nevydali vízum, kvuli převážení marihuany.  Proto byla v příměm přenosu z Londýna. Nyní se Amy dostala do léčebny, kde se léčí z drogové závislosti. Poslala ji tam celá rodina i s celým jejím pěveckým týmem, po zveřějnění videa v magazín SUN, kdy kouřila crack a šňupala koks




text- www.osobnosti.cz

O Autorovi

  • Jméno GaBriell_e
  • Region Bruntál
  • přála bych Vám lásku.. něhu.. a pochopení.. :DDDDDDD
Můj profil