29.Duben 2007

Můj strašně obyčejný a nudný život:

Mno...co napsat...narodila jsem 2.5.1987, pro mě moooc hezký datum, Jaro přímo zbožňuju. Znamením Býk, jsem na něj právem hrdá. Můj život je naprosto obyčejný, na základní školu v Novém Boru jsem chodila jen osm a půl roku a zbytek jsem byla ve Cvikově( tragikomedie). Poté jsem šla na Střední lesnickou školu ve Šluknově a jako zázrakem jsem odmaturovala svůj obor Ochrana přírody a prostředí....no a teď jsem naivně na vejšce.(byla jsem)....nyní makám jak mezek, ale jde to:-)).

Co mě baví: mno, toho je hodně, tak třeba fotografování(mojí křusničkou), kreslení(ikdyž od toho jsem trochu utekla), příroda( procházky, výlety.ale žádný stanování, nevim,ale nesnesu to), mno a taky hudba( strašně ráda zpívám, ale asi jen do korun stromů....)...dál docela ráda čtu, ale jen to, co dává smysl.Taky se mi docela líbí manga a anime.Dál mě baví se vožírat, já se totiž pak chovám jak pako.A nakonec miluju temno, hřbitovy a upíry.

Zvířata: Mám doma psa, jmenuje se Argo a je to vořech. Jsou mu asi 4 roky, sama to nevim, mám ho z útulku. Je moc hodnej a zatim se do nikoho nezakousl.Občas mi přijde, že ho spíš bránim já, než on mě.Je to jak moje dítě, kdyby na něj jen někdo křivě pohlédl, asi bych ho .....mno....

K tý hudbě: Já si tak nějak ráda poslechnu skoro vše. Je mi jedno, co melou ostatní, ať si svůj vyhraněný styl strčí někam. Nejraději mám metal(a to už je mi jedno jakej, jestli heavy či death..).Jako asi 14letá jsem se naučila poslouchat samý diskárny, jak bych řekla.Dál mě naučili poslouchat DnB,jungle atd...prostě jak říkám, když se mi to zalíbí, tak to posloucháááám.

Co ještě dělám za kraviny?: Mno tak když mám volno a jsou prachy, tak chlastám...někdy až nechutně, ale já toho zvládnu strašně málo...aspoň ušetřim.....a když už chci bejt pořádně na šrot, tak je tu bratříček či někdo jiný, s kým jdu vždyci na kytičku....asi už začínám bejt vymletá, ale to mě nesere, protože já si tak prostě užívám...a taky kouřim, ale né zas tak přežhavě(to zní jako bych kouřila něco jinýho než cigaretyy)....tak...a takhle se ničim...

 

Vložil: GillEllich ¤