Můj anděl ...

Když jsem se narodil, tak mi Bůh dal k sobě jednoho anděla, o kterémvěděl, že mě bude provázet cestou tady tím těžkým životem ... A teď užvím, že tomu anděli říkám MÁMA .Vím,že to tady nikdy nebudeš číst, mami ... A i kdyby, tak ať všichni ví,že mám tu nejskvělejší mámu. Prostě TY jsi můj anděl ... Anděl, kterýmivždycky pomůže, když je mi nejhůř ... Anděl, který mi pokaždé dává sílužít, když už jsem na pokraji sil ... Anděl, který mě naučil říkat hezkáslova těm, kteří to neumí ... Anděl, který ví o mě všechno ... Vím, žeje to se mnou někdy složité ... Mrzí mě každá hádka, každé škaredéslovo proti tobě ... Nikdy tě nechci ztratit ... Nikdy, nikdy ... Avím, že až jednou odejdeš tak můj svět se promění v černé uplakanéúdolí. Jo, naučila si mě, abych byl silný ... Tak, jako ty ... Díky zavšechno, co mi dáváš ...Díky za všechen tvůj čas, za každou tvou radu.Díky, že mi důveřuješ ... Jsi prostě něco, jako můj nejlepší "kámoš"... Mám tě šíleně moc rád ... A vy, ať už si o mě myslíte cokoliv ...Museli byste ji znát ... ;)

Btw. Ještě jeden anděl mi schází, ten, s kterým budu ještě více šťastný Věřím ...

Je to nádherný...napsal si to jak to cítíš...taky svojí mámu mám moc ráda :) Máš můj obdiv

Když jsem si přečetla ten nadpis a dozvěděla se, že to píše kluk, tak mě napadalo všechno možný, ale ne, že budeš psát o mámě...ale je to krásný, musíš mít úžasnou maminku...=)

strasne moc lrasny kiss for you ..

no páni,poprvé co čtu něco tak krásného o mámě od kluka :D maminka by si to měla přečíst :)

tohle je nádherné x)... kéž bych mohla říct to stejné o té svojí x)

Přidej komentář

O autorovi

  • Jméno Golcik
  • Bydliště Teplice
  • Kdo Tě nechce,ten si Tě nezaslouží.Ten,kdo nemiluje,nemá vědět,že je milován.Láska je Někdo,s kým chci zestárnout!Štěstí nepochází z toho co máme rádi, ale z toho s kým jsme.Nevěř tomu,kdo Ti říká miluji Tě,ale tomu,kdo v slzách jde a říká miluj mě ...
Můj profil