06.Květen 2012,00:36
Každý den se lidé seznamují, a sem tam, mezi lidma vzplane oheň. Tento oheň je něco vskutku výjimečného, a nestává se velmi často, že by vzplanul, ovšem když se to stane, tak je to vždy něco úžasného. 
Tento oheň se jmenuje vášeň, a není náhoda, že vášeň je ženského rodu, neb právě ženy a dívky tohoto světa jsou ta nejdivočejší a nejsmyslnější stvoření. Inu, když tento oheň zahoří, tak tito dva jedinci pociťuji mezi sebou až zvířecí přitažlivost, která vede jak jinak, než k vzájemnému sblížení, do lóže a k nejčistšímu ze všech projevů citů a náklonnosti, k souloži. 
Tento akt z čiré vášně a chtíče je hluboký, ale především intimní a krásný. Když se dva, vášní rozpálená a upocená těla třou o sebe v rytmickém pohybu a samým vzrušením oddechují, když vrcholí potěšení a každý, i nepatrný sval v těle se třese v euforií a oba chtějí víc a víc, je to magické, neb i svíčky v tu chvíli hoří nepřirozeným plamínkem, nýbrž ohněm draků a ďábelského potěšení. 
Žena se při tomto aktu má cítit jako princezna, jako královna a přesně to je povinnost muže, tento pocit zařídit a rozmazlovat ženu tak, že si bude připadat jako v nebi. 
Věřte mi, já to vím, já to zažil a sám to beru jako povinnost, vždy když se s dívkou takto sbližuji. A když dojde k vyvrcholení, což může trvat i několik hodin, tak musí být dívka naprosto spokojena. 
Vážení, vězte, vášeň je brána do nebe, a není vznešenějšího pocitu, neb s vášní přichází láska. A vezměte si z tohoto vyprávění ponaučení. Milujte se, nechte vášeň ve vaších srdcích propuknout a ať to vaše drahá polovička pocítí. Neb je to jedna z mála doopravdy upřímných věcí, co pro ni, či pro něj můžete udělat.
 
vložil: Googins ¤


0 Komentáře: