14.Září 2006,09:40
Cau vsem: Chci se s vami podelit o jeden poznatek ohledne bodu.

SOU NA HOVNO. Za body si nic nekoupite a ani zde neni zadna umera mezi upsechem ve skutecnem zivote a prumerem cervenyho cisilka tady na LST.

PROC JE ALE KDEKDO CHCE?

Dostat od nekoho vysokou znamku = projev sympate... a to urcite udela radost, ze? zvlast, kdyz je to od cizich lidi. Je to jako jit po ulici: nekdo si vas ani nevsime, ( = zadny body),nekomu je z vas na prvni pohled na bliti (=2 body), nekdo z vas zase uchcava (=10 bodu)... Nekdo zase nehodnoti podle vzhledu, ale treba si s onim clovekem dobre porozumi v diskuzi a paxe tudiz rozhodne dat vysoky cislo k hlavni fotce, jelikoz je mu onen/ona sympaticky/á po dusevni strance. Je to proste a jednodusse projev zajmu.

A kdyz pomineme asocialy a lidi, kteri maji vicemene dostatek v realnem zivote a na LST chodi jen kvuli vzkazum od kamaradu, tak muzeme dojit z zaveru, ze vetsine lidi proste body udelaji radost stejnym zpusobem, jako kdyby stali ve fonte na banany (nebo cokoli jinyho) a nekdo se na ne usmal, postil je ci s nema prohodil mily slovo.. Je to o tom, jaxe pak osloveny clovek citi. Muze te si milonkrat rikat, ze na vzhledu nezalezi atd. ale kdyz vam nekdo slozi komlpiment a neni to nejakej vyvrhel spolecnosti, tak to urcite zahreje ego. Nemyslim to ted nijak extra prehnane sebestredne, ale .. je to tak...

Takze uz tak trochu vime, od cehosou body? ( Nekdo mi da body....??? Stojim nekomu za ten zlomek casu?.. ne? Vsak o co de? - o nic.. ale kdyz me pusti ridic na prechodu, pani na urade neni hned protivna ale mile se zapta, co potrebuju nebo me nekdo pusti v MHD sednout >>> tohle by se dalo prirovnat k bodum v realnym zivote. Jak bylo jiz zmineno, neni to nutnost, budeme dychat i bez toho. Ale nekterym to udela radost.)

Zdroje: Allan a Barbara Peasovi, studie mezilidskych vztahu: "Proc muzi neposlouchaji a zeny neumí císt v mapach" + "Proc muzi lzou a zeny placou"
 
vložil: Guidance
Permalink ¤


0 Komentáře: