15.Únor 2006,19:50
Drogy?

Jak který...

Myslím, že je pěkná hovadina rozlišovat na legální a nelegální (např chlast vs hulení). Zastávám názor, že hlavním problémem zneužívání nelegálních drog je to, že o nich koluje spousta fámů a lidi k tomu nepřistupujou tak, jako k ostatním drogám. Pokud bych vzal v potaz svoji závislost na smaženým, tj. chipsy a hranolky, (ne, fakt nemyslím smah ) tak co s tím? Taky to není zdravý a když to budu jíst furt, tak budu mít vysokej cholesterol atd.... BULLSHIT!! Nevím, proč třeba není legální § tráva!! Kdyby se to dalo koupit v obchodě v dýleráku s nápisem Koření může zabíjet (+ kouření marihuany způsobuje několikrát větší riziko rakoviny DS tak co?? Kdybž do sebe jako plnoletej člověk nakopu deset Absinthů, tak se asi pose*u, ale taky budu mít pěky haluze.....a co třeba LSD? To sou pak ještě lepší stavy!!! Nevím, nezkoušel sem, ale jinak taky pěknej halucinogen.... Myslím, že pokud si chce někdo vyzkoušet zpsob, jak rozšírit obzory, taxou drogy jako MDMA, (extáze) LSD, THC (hůlo ... jen pro ty, co neví ) Tady je to jako s chlastem a tabákem.. není to zdravý, škodí to, ale nikoho nezabilo deset jointů, jedna koule, nebo zhltnutej papír... PROBLÉM je v tom, že "KDYBY" byly tyhle drogy na předpis a užívaný pod dohledem (viz vývoj vziku exáze), tak "BY" bylo všechno ok!!!! Jenže ono je TO divný a my o tom nic nevíme, tak to zakážem... (viz počátky knihtisku, teorie heliocentrismu ap.)
2. kapitolou bych označil asi tak drogy od pika (pervitin) vejš, ...konče herákem, který sand fakt nejsou potřeba.. Pervitin je ve své bázi dost militantní droga...pomáhá přežít "na dluh" .. a tak není divu, že je tak oblíbenej, zejmena na parties. Přece jenom ono valit 7 hodin v kuse a víc, to není moc normální, že? Maraton se taky neběhá sprintem A věci jako herák? To může být jedině dobrý v případě, že se člověk chce zabít..

Shrnutí? NEBERTE DROGY, protože Vaše tělo je od přírody postaveno tak, aby perfektně (jak kdy=) fungovalo a každý drogy ho z téhle cenné rovnováhy vyhodí... Jak to? Nevím jak teda komu, ale mě příjde SEX SUPER (teda jak kdy)... až na tom že, potom padnu dost mrtvej a už se třeba jenom mazlím.. A v porovnání s extází? Krát šest hodin.... A únava?? taky krát šest? ale kdeže.. na to se dá zahuli a nebo to ani nepříjde.. třeba když je někdo dva dny vkuse vzhůru.

Proč drogy? Protože jsoupřece tak super!!! Přece by někdo nečekal, že když zažijě tak úžasnej stav na čemkoli, že je to jen tak.. bez následků... Bohužel, ty se dost často projeví až později (např e, ganja ap.) a většina lidí si je neuvědomuje.. Nevím kolik člověků zkusí prvního jointa s tím, že by věděli něco o "potencionální impotenci" nebo kdo si schroustne kouli a má přitom jasno o serotoninovým syndromu..

Je to smutný, ale je to třeba jako řídit auto.. pro někoho zábava, druhej už se tomu stal otrokem, třetí zemřel, protože jel 220 (nebo se předávkoval) a ten čtvrtej taky umřel, protože do něho ten třetí naboural (resp. mu to hodil do pití)

Váženým správcům diskuze/serveru: Jedná se o informativní příspěvekse snahou pomoci ostatním a podělit se o informace a zkušenosti, nikoli o propagaci toxikomanie či provozování jiné trestné činnosti.

Pokud máte někdo obdobnej názor jako já, napište (nejlíp vzkaz), protože sem ještě takových lidí moc nepotkal (a aby se zároveň neléčili z pika (..ču))
Kdo má zájem o víc podrobnější info, tak ať písne nebo na www.extc.cz
 
vložil: Guidance
Permalink ¤


0 Komentáře: