11.Leden 2009,01:01
Včera jsem se svými kamarádkami vyrazila na večírek. Manželovi jsem řekla, že se vrátím o půlnoci.

"Slibujiti, miláčku, že se nevrátím ani o minutu později!" prohlásila jsem avyrazila. Ale večírek byl fantastický. Drinky, tanečky, znovu drinky aznovu tanečky, ještě víc drinků. bylo to tak skvělé, že jsem zapomnělana čas!!! Když jsem se vrátila domů, byly tři hodiny v noci. Vcházím dobytu, jako myška otvírám dveře a vtom slyším tu zatracenou kukačku vhodinách, jak kuká třikrát! Když jsem si uvědomila, že manžel se přitom kukání může probudit, zakukala jsem sama ještě devětkrát. Byla jsemna sebe
velice pyšná a spokojená, že i když jsem ožralá jak dělo,dostala jsem takový dobrý nápad - podařilo se mi vyhnout nepříjemnostis manželem.!!! Rychle jsem si lehla a usínala s myšlenkou na to, jakjsem inteligentní.

Ráno, během snídaně, se manžel zeptal, kdyjsem se vrátila z večírku. A tak říkám, že přesně o půlnoci, jak jsemslíbila. Nic neříkal a ani nevypadal, že by měl nějaké podezření. "Toje skvělé, jsem zachráněná..!" pomyslela jsem si a otřela pot z čela.Manžel se na mě po chvíli vážně podíval a povídá:

"Víš, musíme vyměnit ty naše kukačkové hodiny."
Zbledla jsem strachy a ptám se pokorně: "Aaano? A proč, miláčku?" A on na to:

"Víš, dneska v noci kukačka zakukala třikrát, potom - nevím, jak to udělala
-vykřikla ÓÓÓ bože!!!, znovu zakukala čtyřikrát, vyzvracela se vpředsíni, zakukala ještě třikrát a upadla smíchem na podlahu. Kuknulaještě jednou, šlápla na kočku a převrátila stolek v obýváku. Potom sesvalila vedle mě a zatímco kukala naposledy, hlasitě si uprdla. Pakzačala chrápat."
 
vložil: Guidance
Permalink ¤ Vtipy ¤


1 Komentáře: