Album FREE SPIRIT 2012: The Earth Without Art Is EHH! je mé první oficiální velké album. Rád experimentuji a to jsem taky, díky zprofesionalizování projektu, mohl dotáhnot k dokonalosti. Na albu naleznete 12 skladeb, které nejsou vázány žádnými mainstreamovými konvencemi, nicméně jistě reagují na dění v současném moderním hudebním světě.

 
Kombinuji alternativní elektro sound s taneční rytmikou a celek výrazně doplňují živé nástroje (piano, violy, kytary, baskytary, bicí). Na albu se také poprvé představí zpěvačka Suzanne Siren, se kterou jsem nazpíval několik duetů a moje cover verze, album obsahuje dvě, jsou v jejím podání více, než výjimečné. Odmítám soutěžní srovnání těchto skladeb s originály, je to prostě můj pohled na stejnou věc.

 

Moc bych si přál, aby vás moje hudba přenesla mimo podivnou realitu dnešních dnů a dala vám naději, že může přijít něco nového a lepšího. Zkuste se na chvíli zastavit a ochutnat alternativní svět svobodné tvorby a nespoutané vášně. Připravuji taky DVD LIVE! na kterém naleznete celé živé vystoupení SunAlchemy. MUSIC forever!

napsal/a: Hanzhotride 11:39 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář