EMO   08.Březen 2008


"Smějete se nám že jsme jiní? My se smějeme Vám, protože jste stejní!"

Spousta lidí háže EMO a různé sekty do jednoho pytle. Většina z nich si myslí, že EMO jsou zlí, bezcitní a hloupí... Není tomu tak! EMO berou svět takový jaký je-zlý a nespravedlivý.

Upřednostňují černou, červenou a bílou barvu, oblečení s lebkama, protože lebky jsou symbolem smrti. Nevěří v boha a nadpřirozené bytosti, nesnáší křesťany, věří pouze v realitu a sami v sebe. Nosí vlasy přes oko, aby neviděli jak se lidé radují z věcí a neváží si života.


Sebepoškozování
Obyčejný človek řeší své problémy s přáteli, EMO je řeší sebepoškozování . Když si myslí, že je nějaký problém neřešitelný nebo když jsou smutní či se nudí vezmou si žiletku a řežou si do ruk. Pořezané ruce a jiné části těla jsou pro ně samozdřejmostí .Uzavírají se do sebe, nikomu se nesvěřují.

Spousta lidí je nechápe a myslí si, že nejsou normální. Z části mají pravdu, nejíst sladkosti, chodit s hlavou sklopenou a nesmát se, to je nezvládnutelné... Ovšem když si představíte jak je svět krutý, možná je pochopíte...

Image
Mít černě nalíčená obličej a skrývat svou identitu může být někdy i zábava. Tedy pokud máte tolik odvahy, vyrazit takhle do ulic...jsou většinou velmi plaší. Nechávají si propichovat piercingy na různých částech těla. Vetšinou rty po obou stranách, jazyk a obočí. Je zajímavé sledovat, kolik dnešních dospívajících dětí o EMO jeví zájem. Spoustě to však nevydrží.

Hudba
EMO poslouchají hudbu jako Silverstein, Bright eyes, Hellogoodbye, The used, My Chemical Romance, Hawthorne neights, Sugarcult, nemají rádi Hip-hop a Metal. Nosí oblečení v duchu 80. let a nikdy by si na sebe nevzali nic ze zvířecí kůže a žádný módní výstřelek, proto nesnáší všechny "shampony".Vyjadřují se skrz umění a hudbu a mluví velmi lyricky.


Kdo jsou EMO?
EMO jsou lidi, kteří se nestydí za svoje emoce protože společnost si myslí, že kluci nebrečí a vždy jsou silní. Proč se lidi vyhýbaj EMO stylu? Na první pohled vypadaj EMO smutně a zcela ztraceně... žádné drogy, tabák, alkohol ( někdy třeba i kofein ) a hlavně být veganem či vegetariánem.

Takže všichni "EMO" co si s nadšením chodí kupovat oblečení do New Yorkru a jiných obchodů by vůbec emo být neměli ..Máte v tom guláš co?Ale zamyslete se... Prostě je to snaha být, co nejméně závislý na konzumní společnosti, což je v undergroundu vcelku předpokládaná záležitost.

Tak, to bylo tak stručně k emocore. Na tom přeci není nic špatného, ne? Myslím, že člověk, který předtím o emu nevěděl zhola nic nemá po přečtení těchto řádků důvod se o emu vyjadřovat s opovržením, nebo s posměchem! napsal/a: Hobbitka8 23:24 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

DDDOON 09.03.2008 00:41:18

Zajímavý, ale myslím si že nejsou normální.