25.Červenec 2007,16:03

Lidi no co Vám budu povídat!!! S jedním jsem se rozešla ve strašnejch hádkách a proč? Byla to jeho blbost to tady radši nebudu říkat, protože to nemá smysl.Musím říct, že jsem říkala ze začátku já udělala chybu co jsi to udělala, ale pak to bylo že tomu nechám volný průběh. A ten volný průběh ukázal, že mi je prostě bez něja líp, že mi je líp bez kluků mám volnost a tak to by jsme ale taky nesměla jet na tábor.

Jako každý rok tam byl ten okouzlující vedoucí se kterým se znám tak dlouho a se kterým se kamarádím!!! Alůe to by tam taky nesměla být ta otravná vedoucí!!! Neměla jsem jí ráda ale čas ukázal , že je to strááášně hodná holka a strááášně moc mi přirostla k srdíčku a to nejen tím, že jsme měli společné tajemství Bacardů, ale prostě mi padla do oka spíš do srdce a za to jí děkuju

No ale s tím okouzlujícím vedoucím, jak bylo krycí jméno Medvídek PúByla to prostě sranda. Zamilovala jsem se až po uši a přitom se cítila pořád volná. Nikdo mě nesvazoval tím, že jsem s ním,k ale prostě cítila jsem se volná i když jsem s ním byla. je to úplně něco jinýho a něco tak krásnýho!!! jsem hrozně ráda že toho človíčka mám a už teďka si ten svět bez něja nedokážu představit!!!!

DÍKY, ŽE JSI!!!!

 
vložil: Hykina
Permalink ¤


0 Komentáře: