05.Květen 2007

Takhle babka pošle dědka do sklepa, aby přinesl česnek a cibuli. "Nezapomeň! Dvě věci!" říká babka. Dědek jde do sklepa a za chvíli přinese lopatku na smetí. "Cos to zase přines? Říkala sem jasně: dvě věci! Kde máš smeták?"    
         
         
  "Tak jsi prý povídal v hospodě, že sis me vzal pro peníze. Co je to za blbost, vždyt já jsem přece žádné neměla!" "No jo, ale co jsem měl teda říct?"    
         
         
  Tati, kup mi kolo. Nemám peníze. Tak prodej mámu! Co? No co, mě už nekojí, tobě už nestojí a pro souseda ji živit nebudeme.    
         

         
  Po svatební noci novomanžel vstane a jde do kuchyně, kde mu již novomanželka připravila snídani. Muž nevyhlíží zrovna spokojeně. Zasedne ke stolu, usrkne kávy a zabručí s úšklebkem: "...a kafe taky neumí!"    
         

         
  Vcera jsme se s manzelkou pohadali, ale stejne jsem mel posledni slovo ja. "A cos ji rekl?" "Tak si to teda kup!"    
         

         
  Víte proč svobodní muži jsou štíhlí a ženatí jsou silnější? Svobodný muž přijde do kuchyně, otevře ledničku, tam nic nového a jde spát. Ženatý přijde do ložnice, koukne do postele, tam nic nového a jde do ledničky.    
         
  Bohatý statkář na vesnici nutí syna, aby si vzal dceru jiného bohatého statkáře a jejich majetek se tak spojil. syn se brání, protože jeho nastávající opravdu žádná krasavice není a navíc je velmi hloupá až blbá. Otec mu radí, aby jí tedy při plnění manželské povinnosti dal na hlavu kulicha a nemusel na ní koukat. Jako svatební dar dostanou obraz. Novomanžel ho chce přibít na zeď v ložnici a říká své ženě: Přines hřebíky. Ona odchází a opakuje si: Hřebíky, hřebíky, ... Donese je a on říká: Ještě kladivo ! Ona odchází: Kladivo, kladivo, ... Přinese to a jak tak přibíjí manžel hřebíčky do zdi, praští se do prstu a zařve: Do pí... A ona odchází: Kulicha, kulicha, ...    
         

  "Miláčku, kdybych spadla do řeky, skočil bys pro mne?" "A když řeknu, že jo, spadneš?"    
         
  Muž se u nevalné snídaně pohádá se svou ženou: "Ani v posteli nejsi dobrá!" vykřikne na ní, bouchne dveřmi a odejde do práce. O hodinu později se mu to rozleží v hlavě; usoudí, že to trochu přehnal a tak zavolá své ženě domů. Po dlouhém vyzvánění jeho žena zvedne telefon. "Proč ti trvalo tak dlouho, než jsi zvedla telefon?", diví se muž. "Byla jsem v posteli." odpovídá žena. "A co děláš v tuhle dobu v posteli?", diví se on. "Potřebovala jsem si zjistit nestranný názor."    
         

  Jde bába s dědkem po louce, obloha je zatažená a začíná pršet. Znenadání uhodí blesk těsně vedle báby a dědek říká: "No co to?" A za chvíli uhodí vedle báby a dědek znovu říká: "No co to?" Pak se blesk trefí přímo do báby a dědek: "No proto!"    
         

  Muz se pta manzelky: "Bylas u toho sexuologa? Co Ti rekl?"Byla... Vis, rekl mi, ze to, o cem jsme si mysleli, ze je orgasmus, bylo jen astma."    
         

  Potkají se tři babičky a chlubí se svými vnuky. 1) Můj bude doktorem. Pořád si hraje s ampulkama a stříkačkama a neco si píchá.2) Můj bude asi agronom. Sází na zahrade konopí a mák a čeká na úrodu. 3) Můj bude určite šofér. Namočí hadr do benzínu, hodí si ho na hlavu a volá: Teď me neruš, babi, bude jízda!    
         

  Co je to: ropucha a čtyřicet žabiček? Tchyně věší záclony.    
         

  "Maminko, proč jste mi neřekla, že má vaše dcera zrzavé přirození?" "A tobě to vadí zeťáčku?" "Ne, ale kluci ve fabrice se mi smějou!"  

 

Další Vtipy

 
Autor: I_bor v 16:21 |


Komentáře (0):