05.Květen 2007

Pepíček jde do školy, zakopne o práh a řekne: "Kurva." Paní učitalka: "Pepíčku, to se neříká, příště až půjdeš do školy a zakopneš o práh, tak řekni cihla." Druhý den jde Pepíček do školy, zakopne znovu o práh a řekne cihla. Paní učitelka: "Kurva, kdo ji tam dal."    

Pepíček jde do školy a potká starší babičku s nákupem. Hned se nabídne, že jí tu těžkou tašku ponese. Ale chlapče, já to mám hodně daleko.To je dobře, my první hodinu máme písemku.    

Maminka slyší Pepíčka jak řve o pomoc. Vyběhne do okna a říká: "Co se děje Pepíčku?"Pepíček: "Ten pes tady šuká!!". A maminka:"No a co?""Ale mě to bolí!!"    

Pepíček ve škole vylil mléko a paní učitelka se zlobí: "Pepíčku, co by udělala maminka, kdyby se ti to stalo doma?" "Vzala by hadr a blbě nekecala!"    
         
Jde pepicek se skolou do zoo. Pani ucitelka se zepta -co to tam visi za ptaka-? Pepicek : to je netopyr ale jak jste poznala ze visi za ptaka?    
         
Tak, deti, vyjmenujte nejaky zivel, rika pani ucitelka. Voda, rika Marenka. Spravne. Hlasi se Pepicek: Prosim, slivovice. Tatinek rika, ze kdyz ma slivovici, tak je ve svem zivlu.    
         
Učitelka dá dětem bura a řiká tak to máte do zejtra, schválně kdo víc ušetří. Tak další den přijdou a Anička povídá: "já jsem si koupila ve starožitnictví knížku, přečetla jí a pak jsme s ní zatopili" "no to je dobrý" řekne učitelka a vyvolá Pepíčka: "No já si koupil jitrnici, ségra se s ní udělala, všichni jsme se najedli, brácha to použil jako šprcku, já se do toho vysral, vrátil jsem to jako zkažený no a tady máte bůra zpátky!    
         
S jakým "i" napíšeš větu "Ženy si hrál* a muži šl* potom domů.", ptá se učitelka Pepíčka. Pepíček: "Ženy si hrály s tvrdým a muži šli potom domů s měkkým!"    
         
Příjde Pepíček za tátou a ptá se: Tatí, co to je šukání, co to znamená šukat? T: No tak Pepíčku, už jsi dost veliký, tak Ti to vysvětlím a ukážu. Maminko pojď sem! Maminka přiběhne a táta jí poručí, aby si roztáhla nohy. Maminka roztáhne a tatínek praví: Vidíš tady tu dírku co má maminka, tak se dívej! Rozepne si kalhoty a uz jede na mámě. Za chvíli příjde Pepíkovo mladší brácha Petřík a ptá se co to tatínek s maminkou dělají. Šukají Petříku, praví. A co to je šukání? ptá se dál Petřík. Tak já Ti to ukážu, povídá Pepa a ukazuje: Vidíš tady tu dírku co má tatínek? Tak se dívej ...    
       

 
Autor: I_bor v 16:15 |


Komentáře (0):