02.Únor 2007
ehm ehm...
TááákŽe milý deníčku, nebo jaxe to začína.....
Je ctwrt na pet rano a ja se nudim..taxem si rekla, ze sem asi teda neco napisu..tak pisu a pisu..ale jaxem zacala psat, w hlawe prazdno...

Posledni dobou nalada pod psa a nic se nedari..takze se sem asi ode me nedostanou zadny kladny zprawy..a buh wi, esi budu este schopna neco napsat..spat se mi nechce, ale mozek uz je dáááwno w uspornym rezimu..
...a doufam, ze az si tohle precte treba KoZiC, nebo TeReZka..nebo MaJkl a podobne..odpustej si potmesily smich.. :o)))..

Mno nic...neska uz asi nic newymyslim, ani se mi wlastne nechce..nemam motiwaci, duwod, ani naladu..Takze to je asi fsechno..nebo mozna ne, jeste naposledy zkusim uwedst do pohybu swoji wypln lebky..
... :o)))..joo..mi hrablo uz asi regulerne ....
....doufam, ze se to da lecit nejak...A TY , co ctes tyhle moje wylewy mi koukej wokamzite najit nakyho poradnyho chlapa, nebo uz se zcwoknu uuuplne... B-)
...FaKt aleeee.....
...Premejslim, jestli se na to newyseru a nesmazu to hezky pekne..ale coo..kdyz uz sem se s tim psala, co bych to mazala..zejo.By byla¨dalsi marnotapnost......... TUBÍKONTIŇŮŮŮ.....ThE EnD...tas nekdy mozna, az budu mit chwilkowou slabost.
Vložil: ImG_Zizkofff @ 04:27  
0 Komentáře
Přidej komentář
<< Domu
 

O mně


Jméno: ImG_Zizkofff
Domov: Praha 10
O mně: owned
Koukni na muj profil

Předchozí příspěvky
Archív
Přátelé
Template by
Free Blogger Templates