Všechno Krasny jednou Konči....

autor: Ivunecka... | 13.Červen 2008
Nenávidím Tě,protože Mi na Tobě začalo záležet.Nenávidím Tě,protože jsi Mě změnil.Nenávidím Tě,protože jsme ti dala kus sebe.Nenávidím Tě,protože Mi Tě vše připomíná.Nenávidím Tě,protože se v sobě nevyznám.Nenávidím Tě,protože Tě miluji......

Nenavidim tě,protože musiš odejit z mého života a to mne niči:-(Začlo to podivaní se na sebe,prvni okamžik první den,každy se chtěl rozkoukat,kdo jaky je.Ja se bohužel ukazala špatně:-(tou strankou,kterou jsem nebyla ja. "TA"která si hrala na namyšlenou ,a ktera se ani okem nepodivala na tebe...ale pak,si sám přišel ty...a Začla naše Velka 4 ;-(Bohužel,si mne měl pořad za tu namyšlenou :-(Až do jedne doby,co otočila celej muj život-Ten večer-Nikdy na něho nezapomenu...a cos mi řekl.Bala jsem řict Ano,ale řekla jsem ho,po době přišel strach....a cele to změnil.Nas dva,začala ti vadit každa mala chyba a ja nemohla nic:-(Zkončilo to..
Rozdělili jsme se...myslela jsem,že zapomenu i ty,ale do ted pořad NE.
Až do včerejška,nešlo se udržet.I když by jsme chteli všechno vratit zpatky.Už to nejde :-(Proč si všechno člověk uvědomi až na tu poslední chvílku?